Doosjes met venster

Laat iedereen zien wat u te bieden heeft: dankzij de doosjes met venster is de inhoud van de verpakkingen zichtbaar, zodat uw klanten weten wat ze kopen. Als u meer bescherming en veiligheid wenst, kunt u ook op het karton een transparant polypropyleen vel laten aanbrengen om een venstertje te creëren.

  • Laminering mogelijk

De perfecte etalage voor uw producten

Voor de beste presentatie van uw kleine artikelen gebruikt u onze doosjes met venster. U kunt de verpakking aan de toepassing aanpassen en uw favoriete doosjes creëren:

  1. Model: er zijn drie verschillende soorten verkrijgbaar. U kunt het standaardformaat kiezen (met handmatige sluiting van de onderkant), met autolockbodem of ophangdoosjes (met handmatige sluiting van de onderkant en mogelijkheid om ze op te hangen).
  2. Venster: indien gewenst, kan op het karton een transparant pvc vel worden aangebracht om het venster van de verpakking te beschermen.
  3. Formaat: door verschillende standaardmaten in de prijsopgave te combineren, kunnen wel 114 mogelijkheden gecreëerd worden. De bodem kan variëren van minimaal 50 mm tot maximaal 200 mm, en de diepte van 25 mm tot 200 mm.
  4. Materiaal: SBS-karton van 380 g.
  5. Laminering: indien gewenst, kan de buitenkant een glanzend of mat laagje krijgen.

Gebruikstoepassingen

De doosjes met venster zijn perfect om op stijlvolle wijze kleine artikelen te tonen. Ze kunnen worden uitgestald op beurzen en evenementen, maar ook worden gebruikt in ondernemingen, zoals kiosken, speelgoedwinkels of bijouterieën.

Combineer de doosjes met onze producten

Er zijn op onze website nog meer verpakkingen verkrijgbaar die van pas kunnen komen. Als u een stijlvolle verpakking met kleine afmetingen zoekt, bekijk dan eens de dozen met magneetsluiting.