Jaarboek

Bundel een jaar vol mooie gebeurtenissen, verhalen en feesten met ons jaarboek, de ideale publicatie voor het verzamelen van de belangrijkste momenten op school en de universiteit. Maak je jaarboek uniek door het formaat en de papiersoort te kiezen die het beste bij je project passen en geef een extra vleugje stijl aan de omslag met een laminering en een goud- of zilverkleurige veredeling of 3D-lak.

  • Al vanaf één exemplaar
  • Hardcover of softcover beschikbaar

Maatwerk jaarboek drukken

Wilt u een maatwerk jaarboek drukken om uw herinneringen van het afgelopen jaar te verzamelen? Dit kan eenvoudig online met Pixartprinting, op deze pagina. We bieden tal van aanpassingsopties, zoals het formaat en het papiertype voor de binnenpagina's en de omslag. Hierdoor kunt u jaarboeken creëren die volledig aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Selecteer de aanpassingsopties, plaats uw bestelling en upload uw PDF-bestand om uw aankoop te voltooien. Uw maatwerk jaarboeken worden rechtstreeks naar uw kantoor gestuurd met stipte levering.

Print jaarboeken vanaf slechts één exemplaar

Er is geen limiet aan het aantal jaarboeken dat u op onze website kunt bestellen. Er is ook geen minimum aantal exemplaren dat u moet kopen: u kunt maatwerk jaarboeken bestellen vanaf slechts één exemplaar! Onze drukservice is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het prijsoverzicht toont de uiteindelijke prijs van het product, berekend in realtime op basis van de door u gekozen hoeveelheid en leveringsdatum.

Print jaarboeken en andere publicatieproducten

Naast maatwerk jaarboeken vindt u tal van andere publicatieproducten in onze online catalogus, zoals boeken, catalogi, magazines en handleidingen. Vind de beste oplossing voor uw bedrijf en laat uw creativiteit de vrije loop!