Desk display

De deskdisplay is een kleine toonbankdisplay van Forex met twee steunvoetjes. Gebruik hem op de balie om nuttige informatie weer te geven, zoals openingstijden en prijzen, of als menukaarthouder voor op tafels.

  • Horizontaal of verticaal
  • Ook voor- en achterkant bedrukt
  • Laminering mogelijk

Koop desk displays makkelijk online bij Pixartprinting

Een uitstekend alternatief voor displays van plexiglas en aluminium: desk displays van pvc

Met onze desk displays van pvc kun je alle kanten op. Zo kun je op een aantrekkelijke en doeltreffende manier reclame maken op je balie. Laat je producten zien met originele afbeeldingen die in hoge kwaliteit zijn afgedrukt.

Trek je aandacht van je klanten direct bij binnenkomst. Zorg dat ze je openingstijden, huisregels of andere nuttige informatie over je bedrijf kunnen zien of dat ze een QR-code kunnen scannen.

De desk displays zijn ook zeer geschikt als menuhouders op de tafels van je café of restaurant. Creëer zelf je afdrukbestand met het lettertype en de lay-out die jij het best vindt. Wij zorgen ervoor dat je een product ontvangt dat helemaal aan je wensen voldoet. Personaliseren is het sleutelwoord bij Pixartprinting, want wij vinden dat de klant koning is.

De desk displays kun je heel eenvoudig laten bedrukken en online bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Bovendien is pvc een materiaal dat met een minimaal energieverbruik en zeer lage uitstoot wordt geproduceerd. Daarom zijn onze desk displays ook nog eens een duurzame keuze.

Bij Pixartprinting ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn toonaangevend op het gebied van online printdiensten en streven voortdurend naar innovatie met geavanceerde druktechnieken en duurzame materialen.

Bestel je gepersonaliseerde desk displays online

Op de productpagina kun je zelf je product vormgeven door uit de verschillende opties te kiezen:

  1. Afdrukstand: horizontaal of verticaal
  2. Formaat: A4 (21 x 29,7 cm) of A3 (29,7 x 42 cm)
  3. Model: singleface of doubleface

Bovendien kun je een speciale krasbestendige lak op het oppervlak van de desk display laten aanbrengen, zodat de kleuren mooi en glanzend blijven en het product langer meegaat.

Download de template en volg de aanwijzingen om een correct afdrukbestand te maken. Kies uit de personaliseringsopties, selecteer de leverdatum en het aantal gewenste exemplaren. Dan kun je in realtime kosteloos de prijsopgave zien en de bestelling plaatsen. Denk eraan dat onze klantenservice altijd voor je klaar staat als je nog vragen hebt.