Desk display

De deskdisplay is een kleine toonbankdisplay van Forex met twee steunvoetjes. Gebruik hem op de balie om nuttige informatie weer te geven, zoals openingstijden en prijzen, of als menukaarthouder voor op tafels.

  • Horizontaal of verticaal
  • Ook voor- en achterkant bedrukt
  • Laminering mogelijk

Desk display van pvc: een uitstekend alternatief voor displays van plexiglas en aluminium

Een desk display of baliedisplay is een kleine toonbankdisplay van pvc met twee steunvoetjes. Zorg dat ze je openingstijden, dagmenu, huisregels of andere nuttige informatie over uw bedrijf zien of dat ze een QR-code kunnen scannen. Met een pvc desk display springt uw boodschap gegarandeerd in het oog! Ook op beurzen en evenementen is een desk display een compacte maar effectieve oplossing.

Een desk display van pvc is een duurzame keuze. Pvc is een materiaal dat met een laag energieverbruik en lage emissies wordt geproduceerd.

Gebruik uw unieke afbeeldingen en foto’s voor een eigen ontwerp. Wij zorgen voor de rest. Pixartprinting is marktleider op het gebied van online drukken en biedt topkwaliteit drukwerk voor een betaalbare prijs. Dankzij nauwgezet onderzoek naar de verschillende materialen en de nieuwste technologieën zijn zelfs de meest veeleisende projecten geen probleem.

Baliedisplays met opdruk bestellen

Bij Pixartprinting is het codewoord ‘personaliseren’. U heeft alle vrijheid voor het maken van een eigen ontwerp. Dankzij de vele ontwerpopties maakt u precies de baliedisplay die u voor ogen had.

  • Afdrukstand: horizontaal of verticaal.
  • Formaat: A4 (21 x 29,7 cm) of A3 (29,7 x 42 cm).
  • Model: Singleface (alleen de voorkant bedrukt) of Doubleface (voor- en achterkant bedrukt).
  • Lamineren: bescherm de bedrukking van uw nieuwe baliedisplay met krasbestendige lak.

Baliedisplays bestellen is heel eenvoudig. Download het template van de productpagina met onze instructies voor het correct instellen van het drukbestand. Zo wordt uw ontwerp optimaal afgestemd op de afmetingen van de desk display, voor een optimaal eindresultaat. Bereken eenvoudig de prijs, bestel uw desk displays en krijg ze razendsnel thuisbezorgd. Onze klantenservice helpt u graag met eventuele vragen of problemen.

Bestel nu uw baliedisplay met opdruk en profiteer van de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Desk displays van pvc, Toonbankdisplays, Pocket displays en Table Tents

Op onze website vindt u allerlei verschillende Toonbankdisplays die u kunt personaliseren met uw ontwerp, logo en merkkleuren. Toonbankdisplays zijn compact en nemen weinig ruimte in, maar zijn tegelijkertijd een heel effectief middel om uw boodschap over te brengen. Ideaal voor op de balie, maar ook voor etalages, in de horeca en in beursstands. Kijk ook eens bij de Pocket display, een handige flyerhouder met uw eigen design voor al uw leaflets, foldertjes en flyers, en bij de Table Tents, ideaal voor menukaarten en prijslijsten.