Alle materialen

Denk groot en print uw reclamebanners bij ons. Van klassieke tot mesh banners, voor toepassingen met achterbelichting tot blockout - kies het meest geschikte materiaal voor uw project. Ideaal voor reclameboodschappen langs wegen, op gevels, op beurzen of voor berichten op festivals.

 • Rechthoekig of in vorm gesneden
 • Personaliseerbaar met oogjes en doekspanner
 • Ook met spleetopening

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Voordelig spandoeken bedrukken: ga voor groots!

Laat je spandoeken bedrukken bij Pixartprinting

Grote spandoeken bedrukken is een goed idee als je op wilt vallen met je reclame. De materialen voor buitenreclameproducten moeten specifieke eigenschappen bezitten. Vooral natuurlijk stevigheid, en daarnaast een uitstekende bedrukbaarheid en gebruiksveelzijdigheid. Ons aanbod is groot en omvat producten die speciaal voor een bepaald soort toepassing geschikt zijn. Met Pixartprinting kun je je reclamebanners eenvoudig en voordelig laten bedrukken!

Je kunt profiteren van onze meest geavanceerde technologieën en de ervaring van onze grafische professionals voor het maken van je klassieke of mesh banners. Laat de spandoeken bedrukken om je merk of bedrijf te promoten op beurzen en evenementen. De klassieke en mesh reclamebanners van Pixartprinting vormen een uitstekende oplossing als je buiten reclame wilt maken zonder klevende materialen. Ze zijn bijzonder stevig, ideaal voor elke soort installatie en grootte, en kunnen op overlappende panelen worden gedrukt.

Spandoeken bedrukken en personaliseren: wij zorgen dat ze aan al je wensen voldoen

Wij bieden een compleet assortiment om aan alle commerciële behoeften tegemoet te komen: pvc banners, mesh, EcoFlat en backlit banners. Elk product kan uitvoerig aangepast worden om voor alle situaties geschikt te worden gemaakt. Ook de hoeveelheid oogjes, van polycarbonaat of verzinkt aluminium, is bedacht om maximale stevigheid en de meest praktische en efficiënte oplossingen te bieden.

Op de productpagina kun je de gewenste configuratie-opties selecteren om je ideale reclamebanners te creëren:

 1. Formaat: je kunt gewenste afmetingen invoeren of een van de meest gebruikte formaten kiezen (rechthoekig 200 x 80 cm, 300 x 100 cm, 148 x 100 cm en 300 x 200 cm).
 2. Afdrukstand: horizontaal of verticaal.
 3. Materiaal: Pixartprinting biedt verschillende soorten materialen:
  • Extreme classic 500 g: voordelige en duurzame vinyl banner.
  • Mesh 260 g: pvc mesh banner perfect voor buitengebruik.
  • EcoFlat 398 g: meerlagig materiaal (pvc, pet, pvc) met stevig oppervlak en grijze achterkant. Deze pvc reclamebanners zijn ideaal voor de vervaardiging van producten zoals rolbanners, banners en displays.
  • Extreme classic 650 g: Stevig en duurzaam vinyl dat een mooie afdruk in hoge definitie garandeert.
  • Extreme backlight 450 g: voordelige en lichte vinyl backlit banner, perfect om je afbeelding of boodschap in het donker te laten opvallen met achterbelichting.
 4. Snede: de reclamebanners kunnen rechthoekig zijn of in vorm worden gesneden, afhankelijk van de behoeften.

De pvc banners kunnen weer en wind aan, blijven lang mooi en garanderen je merk maximale zichtbaarheid.