Handleiding

Geef meerwaarde aan uw producten met onze handleidingen. Kies uit onze opties de meest geschikte om op een eenvoudige en effectieve manier aan al uw klanten de correcte werking en het juiste gebruik van uw producten uit te leggen.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Maak de handleiding op maat voor u
Presenteer elk product op de beste manier en geef nauwkeurig en gedetailleerd de gebruiks- of montage-instructies. Kies uit onze bindwijzen de optie die het beste bij uw behoeften past.

Print uw gebruiks- en onderhoudshandleidingen online

Produceert uw bedrijf op grote schaal assemblageproducten, speelgoed of andere artikelen? Dan moet u wel gebruiks- en onderhoudshandleidingen laten drukken. Gebruiksaanwijzingen zijn essentieel om uw klanten alle informatie te geven over het product en om te voldoen aan de Europese richtlijnen op het gebied van gezondheid en veiligheid. U kunt bij Pixartprinting terecht voor het printen van handleidingen op maat en dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunt u uw gebruiksaanwijzingen in grote hoeveelheden laten printen zonder in te boeten aan professionaliteit en kwaliteit!

Wanneer u het model gekozen heeft dat op uw wensen aansluit, kunt u de configuratieopties kiezen op de productpagina en het bestand downloaden met de instructies van onze ontwerpers, om uw afdrukbestand eenvoudig in te stellen. Plaats dan uw bestelling en upload uw bestand! U ontvangt uw handleidingen rechtstreeks op kantoor met onze stipte verzendingen.

De bindwijzen voor uw handleidingen

Pixartprinting, marktleider in het online printen, is de perfecte partner voor het printen en binden van uw gebruiks- en onderhoudshandleidingen. Dankzij onze talloze personaliseringsopties kunnen we aan alle wensen van onze klanten voldoen en vinden we de beste oplossing voor elke situatie. Fundamenteel voor het maken van een duurzame en bruikbare handleiding is de keuze voor de bindwijze. Dit zijn onze opties:

  • Geniet gebonden handleidingen: de perfecte oplossing voor een betaalbare en tegelijkertijd aantrekkelijke handleiding. Dankzij de twee nietjes in de rug is het product niet alleen makkelijk door te bladeren, maar ook zeer stevig.
  • Gelijmd gebonden handleidingen: de perfecte bindwijze voor handleidingen met een groot aantal pagina's. Die worden aan het omslag gehecht met een speciale lijm, die lang meegaat. Bovendien kunt u voor een harde kaft kiezen, die is nog steviger dan een zachte kaft.
  • Spiraalgebonden handleidingen: dit is een van de snelste en meest praktische bindwijzen. De pagina's en het omslag van de handleiding worden aan één zijde geperforeerd, waarna er een metalen spiraal door de gaatjes heen gestoken wordt. Dankzij de spiraal kan de handleiding makkelijk worden doorgebladerd en zelfs helemaal opengeslagen worden.
  • Ongebonden handleidingen: bestanden met meerdere losse ongebonden vellen. Deze bindwijze is zeer veelzijdig en perfect om met maximale vrijheid uw boodschap over te brengen. De ongebonden vellen zijn ideaal voor wanneer u instructiebladen voor machines of andere producten moet printen die iedereen makkelijk moet kunnen raadplegen.

Kies het model handleiding dat aan uw wensen voldoet en geef uw perfecte product vorm!

Handleidingen en andere ideeën voor uw communicatie

Bij Pixartprinting vindt u alles dat u nodig heeft om uw producten te promoten. U kunt bij ons niet alleen handleidingen, boeken en catalogi printen maar ook klein formaat producten zoals visitekaartjes, flyers en folders en groot formaat producten zoals harde materialen, reclamebanners en zelfklevend pvc. Leg uw ideeën niet aan banden! Ontdek alle aanbiedingen en personaliseer ze.