Tijdschriften voor grote oplagen

Tijdschriften voor grote oplagen zijn ideaal voor informatie- of reclamebrochures die bedoeld zijn voor mailings. Dankzij het lichte papiergewicht kan er op de verzendkosten worden bespaard. Kies uit vier verschillende bindwijzen en stuur uw bericht aan al uw klanten.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

Tijdschriften, boeken en brochures in grote oplage

Speciaal voor postverzending drukken we tijdschriften, brochures, boeken en mailings op lichtgewicht papier. Door de ruime keus aan formaten en afwerkingen vindt u altijd een product dat perfect aansluit op uw wensen.

 

Grote oplagen

Ons lichtgewicht assortiment is speciaal bestemd voor klanten die tijdschriften of mailings in grote oplagen versturen: vanaf 20.000 tot 100.000 exemplaren. Omdat we daar bij Pixartprinting qua printtechnolgie en afhandeling volledig op ingesteld zijn, kunnen we snelle levering garanderen voor een bijzonder concurrerende prijs.

 

Lagere portokosten, kwalitatieve uitstraling

Het voornaamste kenmerk van deze producten is het papier dat we ervoor gebruiken. Afhankelijk van het product, kunt u kiezen uit drie gramgewichten: 50 grs, 70 grs en 90 grs. De mooie papierkwaliteit en de uitgebreide keus aan afwerkingen maken de Grote Oplagen-range van Pixartprinting tot een interessante optie, zowel uit kostenoogpunt als qua designmogelijkheden.

 

Eenvoudig bestellen

Online bestellen gaat eenvoudig bij Pixartprinting. Kies uw product en formaat, en upload uw drukbestand met behulp van onze template. Desgewenst controleren onze specialisten uw bestand om zeker te zijn van een perfecte uitvoering van uw opdracht.