Ronde stickers

Ronduit perfecte blikvangers! Ronde stickers zijn een snelle en effectieve manier om reclame te maken voor uw project. Of u nu een artiest bent of uw merk of evenement wilt promoten, ze zijn het ideale product om bij verschillende gelegenheden iets van uzelf te laten zien.

Aangepaste Ronde Stickers

Met Pixartprinting heb je de mogelijkheid om je aangepaste ronde stickers online af te drukken. We bieden vooraf gedefinieerde ronde stickers in standaardformaat aan in een breed scala aan materialen en speciale afwerkingen. Je kunt ze gebruiken om je evenementen te promoten of je productverpakkingen te versieren. Gedrukt in hoge definitie zullen ze zeker de aandacht trekken van voorbijgangers of je klanten.

Het afdrukken van je ronde stickers is slechts een paar klikken verwijderd. Ontdek alle aanpassingsopties!

Druk je Ronde Stickers Online

Je kunt je nieuwe aangepaste ronde stickers afdrukken via deze pagina, snel en gemakkelijk:

  1. Selecteer de gewenste configuratieopties, zoals formaat, materiaal en speciale afwerkingen.
  2. Download de sjabloon en instructies van onze ontwerpers vanaf de pagina. Ze zullen je helpen om je afdrukbestand in te stellen. Je kunt ook Designer gebruiken, onze gratis online editor, om nieuwe afbeeldingen te maken.
  3. Plaats je bestelling en upload je afdrukbestand om de aankoop te voltooien.

Ronde Stickers en Andere Formaten

In onze uitgebreide online catalogus vind je naast ronde stickers ook veel andere formaten van stickers en zelfklevende labels: vierkante stickers, ovale stickers, rechthoekige stickers... Je kunt ook een aangepast formaat kiezen als je contourgesneden stickers wilt afdrukken.