Afdrukken op canvas: schilderij met foto

Wilt u uw interieur of kantoor decoreren met een persoonlijke en unieke print? Met een afdruk op canvas kunt u een mooie herinnering of een speciale gelegenheid vereeuwigen. De afbeelding wordt afgedrukt op canvas, een licht en duurzaam materiaal dat qua textuur op schildersdoek lijkt.

Bij Pixartprinting bent u er altijd zeker van dat u een product krijgt dat lang mooi blijft. Kies uw favoriete foto en wij maken er een canvas schilderij van, haarscherp afgedrukt en met heldere kleuren.

Geef een afdruk op canvas cadeau aan vrienden of familie of hang een fotoschilderij op uw werkplek om een verhaal te vertellen of producten in de schijnwerper te zetten.

Voordelen afdrukken op canvas

  • Licht in gewicht: onze nieuwe fotoschilderijen zijn een combinatie van canvas en een duurzaam, licht binnenframe dat niet te zien is als het schilderij is opgehangen. En dat ophangen gaat dankzij de montageset snel en eenvoudig.
  • Simpel: Upload uw foto en bestel uw afdruk op canvas binnen enkele minuten. In slechts een paar klikken bestelt u uw persoonlijke fotoschilderij. Een afdruk op canvas wordt standaard geleverd met een montageset die in de prijs is inbegrepen. U hoeft geen geschikte lijst te zoeken, maar kunt uw afdruk zo ophangen.
  • Hoge drukkwaliteit: we gebruiken de beste druktechnologie en garanderen een haarscherpe afdruk van uw afbeeldingen. Uw foto’s worden afgedrukt op canvas met kristalheldere kleuren en levensechte details.
  • Duurzaam: canvas is een duurzaam materiaal dat de tand des tijds goed doorstaat en niet vergeelt. Dankzij het houten frame blijft het doek mooi strak gespannen staan. Het frame is niet zichtbaar vanaf de voorkant.
  • Talloze formaten: we hebben maar liefst 21 standaardformaten voor uw afdruk op canvas. Kies welke het beste past bij uw foto of interieur.

Hoe moet ik mijn canvasschilderij ophangen?

Met onze gebruiksvriendelijke montagekit kunt u uw afdrukken snel en eenvoudig ophangen. De montagekit bestaat uit een goudkleurig haakje en bijpassende schroeven. Het houten frame en het haakje zijn niet zichtbaar als het schilderij aan de muur hangt.

Is mijn afbeelding niet te klein voor een afdruk op canvas?

Canvas is zeer geschikt als drukmateriaal. Uw foto wordt afgedrukt in hoge definitie met heldere kleuren en levensechte details. Bij het uploaden van uw foto wordt gecheckt of de resolutie van uw afbeelding hoog genoeg is. U krijgt een melding als uw foto te klein is voor het formaat schilderij dat u heeft geselecteerd.

Canvas fotoschilderij: een persoonlijk cadeau

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau voor Moederdag, Vaderdag, kerst, verjaardagen, een huwelijksjubileum? De mooiste geschenken zijn die met emotionele waarde. Bijvoorbeeld een herinnering aan een bijzondere vakantie, een huwelijk of andere speciale dag. Vereeuwig deze momenten met een canvas fotoschilderij.

Afdrukken op canvas: een uniek schilderij voor uw interieur

Behalve een mooie herinnering kan een afdruk op canvas ook een persoonlijk interieurelement zijn. Met een schilderij geeft u sfeer aan de ruimte. U kunt natuurlijk uw eigen foto’s gebruiken, maar denk ook aan stockfoto’s, filmposters of alles wat maar in het interieur past. Of het nu de woonkamer is of de wanden van een winkel.

Met onze online editor kunt u eenvoudig uw eigen foto's uploaden en de afdruk op canvas aanpassen aan de inrichting van uw kantoor of huis.