Veelhoekige doosjes

Honingraatmodellen, voorgelijmd en over heel het oppervlak personaliseerbaar. Ideaal voor voorwerpen met een origineel design.

Originaliteit vóór alles

Wilt u uw kleine producten op bijzondere wijze presenteren? De zeshoekige doosjes van karton voldoen aan al uw wensen. Dankzij deze voorgelijmde honingraatdoosjes maakt u een blijvende indruk op uw klanten. U kunt bovendien het hele oppervlak personaliseren om ze nog karakteristieker te maken: kies de beste kenmerken om uw producten te verpakken.

  1. Formaat: er zijn acht opties, beginnend bij standaardmaten. De onderkant kan minimaal 26 mm en maximaal 60 mm zijn; de diepte varieert van 45 mm tot 106 mm.
  2. Laminering: u kunt een glanzende of matte buitenkant voor uw doosjes kiezen. Als u geen van beide wenst, wordt de afdruk behandeld met een beschermende coating.

Waarvoor kunnen de zeshoekige doosjes worden gebruikt?

De doosjes zijn de ideale verpakkingen voor allerlei kleine voorwerpen. Dankzij hun vorm en de mogelijkheid om ze te personaliseren zijn ze perfect voor originele artikelen: zowel voor presentatie op evenementen als voor verkoop in uw onderneming. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor stijlvolle verpakkingen van voedselproducten, sieraden, schrijfwaren of kleine onderdelen.

Pixartprinting is toonaangevend voor de online printindustrie, waarin het bedrijf sinds 1994 actief is.

Producten om te combineren met de doosjes

Als u wilt dat uw producten ook in het doosje zichtbaar zijn, kies dan onze doosjes met venster. Andere stijlvolle verpakkingen zijn de driehoekige doosjes. Ook kunt u uw mooi ontworpen artikelen verpakken in de dozen met magneetsluiting.