Affiches

Affiches zijn de perfecte manier om uw producten en evenementen opvallend aan te kondigen. Bevestig ze aan de muren van winkels, cafés en wat voor vlak oppervlak dan ook, en maak reclame voor een film, concert, de lancering van een nieuwe dienst of de opening van uw winkel. Uw boodschap valt gegarandeerd op met de affiches van verschillende formaten en papiersoorten.

Posters drukken: effectieve reclame voor een scherpe prijs

Posters, ook wel affiches, zijn een uitstekende manier om zichtbaarheid te creëren voor uw merk, product, bedrijf of evenement en nieuwe klanten aan te trekken. Dit promotiemiddel wordt dan ook ingezet voor allerlei verschillende doelen. Bijvoorbeeld voor de opening van een winkel of een nieuw restaurant, de gemeenteraadsverkiezingen, of voor de lancering van een nieuw product. Een poster is ook een effectieve, snelle en goedkope manier om uw naamsbekendheid te vergroten.

Bij Pixartprinting bent u altijd zeker van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Laat nu uw posters drukken en zet uw bedrijf in de schijnwerpers.

Posters drukken in uw huisstijl: vergroot de herkenbaarheid van uw merk

Met een opvallende poster in het juiste design vergroot u de herkenbaarheid en de zichtbaarheid van uw merk. Bij Pixartprinting kunt u uw poster helemaal aan uw huisstijl en smaak aanpassen. Er zijn talloze opties voor het personaliseren van affiches.

U kunt kiezen uit 3 standaardformaten: A4, A3 en A2 of een aangepast formaat. Voor het printen van uw poster hebben we de keuze uit talloze papiersoorten. Natuurlijk zijn er de standaardopties zoals Klassiek Usomano standaard wit papier, Classic demimatt mat gecoat en Classic Gloss glanzend gecoat. Voor wie iets bijzonders in gedachten heeft, hebben we verschillende premium opties waaronder:

  • Mohawk Superfine soft white structuurpapier. Elegant ivoorkleurig papier dat fijn aanvoelt. Geschikt voor onder meer luxe catalogi, uitnodigingen, belangrijke documenten.
  • Underwood Woodstock betulla. Ivoorkleurig papier met een oppervlak met lichte chromatische onregelmatigheden. Een aanrader voor projecten die ambachtelijkheid, vintage of traditie moeten uitstralen.
  • Parelmoerpapier. Dit papier heeft een satijnachtig oppervlak, die de kleuren en details van foto’s en afbeeldingen nog beter doet uitkomen.

Onze geavanceerde printtechnologie staat garant voor een onberispelijke kwaliteit en een professionele uitstraling.

Affiches bestellen bij Pixartprinting

Uw affiches drukken bij Pixartprinting is eenvoudig: upload uw drukbestand op het bestelformulier, kies de uitvoering en het formaat en de gewenste oplage (vanaf 50 exemplaren). Binnen enkele dagen heeft u uw posters al in huis.

Op de productpagina vindt u een handig template, met daarin de instructies van onze vormgevers voor het maken van het drukbestand. Zo weet u zeker dat uw reclameposters voldoen aan uw verwachtingen.

Wilt u snel uw eigen affiche ontwerpen? Gebruik dan onze online editor Designer. Met Designer ontwerpt u eenvoudig uw posters en laat u ze direct via onze site afdrukken.

Hulp nodig met het ontwerp van uw affiche? Onze vormgevers helpen u graag met het design van uw nieuwe posters. Zij kunnen uw ontwerp corrigeren of nieuwe ideeën aandragen, net wat u wilt.

Handige tips: hoe maak ik een goede poster?

Hoe ziet een succesvolle poster eruit? Lees hieronder onze tips over waar een goede poster aan moet voldoen.

  • Maak slim gebruik van het volledige oppervlak van de poster. Een reclameposter biedt u veel ruimte voor uw boodschap, gebruik die dan ook. Wees niet bang om groot te denken. Zorg ervoor dat alle cruciale informatie erop staat.
  • Kies de juiste afbeelding. Kies een effectieve afbeelding, op basis van uw doelgroep. De afbeelding moet meteen de aandacht trekken.
  • Breng structuur aan in de informatie. Afbeeldingen, tekst, vormen, logo’s: op een poster heeft elk element zijn eigen plek. Houd altijd het doel van de poster in gedachten. Wat is de belangrijkste boodschap? Wat moet de lezer onthouden?
  • Voeg logo’s toe. Organiseert u een evenement? Voeg dan altijd namen en logo’s van de organisatoren toe. Dat wekt vertrouwen.
  • Kies een duidelijk lettertype. Een goede leesbaarheid is het allerbelangrijkste voor een effectieve poster. Een lezer besteedt maar enkele seconden aan het bekijken van het affiche. Dat moet genoeg zijn om de belangrijkste boodschap over te brengen.

Leaflets en flyers

Posters maken vaak deel uit van een reclamecampagne. Kijk ook naar onze vele mogelijkheden en concurrerende prijzen voor leaflets en flyers.