Affiches

Affiches zijn de perfecte manier om uw producten en evenementen opvallend aan te kondigen. Bevestig ze aan de muren van winkels, cafés en wat voor vlak oppervlak dan ook, en maak reclame voor een film, concert, de lancering van een nieuwe dienst of de opening van uw winkel. Uw boodschap valt gegarandeerd op met de affiches van verschillende formaten en papiersoorten.

  • Dit product is FSC®-gecertificeerd

Posters

Posters laten drukken voor elke gelegenheid

Posters zijn het middel bij uitstek om uw boodschap over te brengen en bezoekers te trekken. Of het nu gaat om promoties of evenementen, gemeenteraadsverkiezingen of exposities. Een opvallende poster ontwerpen is niet zelden de meest effectieve en voordelige vorm van communicatie die binnen het budget mogelijk is. Zeker met de hoge kwaliteit drukwerk en lage prijs van Pixartprinting.

Posters in elk formaat en uitvoering

Posters zijn een promotiemedium met een groot aantal toepassingen. Bij Pixartprinting kunt u uw posters personaliseren in functie van uw doel, uw budget en uw eigen stijl. Kies uit 3 formaten: A4, A3 en A2, uit 9 papiersoorten, van klassiek tot briljant wit met linnen afwerking en uit 6 gramgewichten, van 130 g tot 350 g. Onze geavanceerde poster printtechnologie staat garant voor een onberispelijke kwaliteit en een professionele uitstraling.

Posters eenvoudig bestellen

Uw posters laten drukken bij Pixartprinting is eenvoudig: upload uw drukbestand op het bestelformulier, kies de uitvoering en het formaat en u heeft uw posters binnen 48 uur in huis. In elke gewenste oplage, al vanaf 50 exemplaren.

Flyers en folders

Posters worden gewoonlijk samen met andere communicatiemiddelen ingezet. Kijk ook naar onze vele mogelijkheden en concurrerende prijzen voor folders en flyers.