Boeken met softcover

Creëer uw publicaties met de klassieke bindwijzen: u kunt kiezen uit genaaid gebonden en gelijmd gebonden. Voor de omslag zijn er verschillende opties en lamineringen beschikbaar. Druk uw eigen boeken, scripties of papers en kies uit de talloze opties het formaat dat het best bij uw project past.

  • Laminering mogelijk
  • Veredeling mogelijk
fsc icon
Dit product is FSC ™ -gecertificeerd
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Boek drukken bij Pixartprinting: hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs

Een boek drukken doet u bij Pixartprinting! Laat uw boek, productcatalogus, fotoboek of scriptie eenvoudig drukken bij Pixartprinting. Zoals u van ons gewend bent bieden wij altijd uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Pixartprinting hanteert geen minimum aantal exemplaren van uw boek, of u nu maar één exemplaar nodig heeft of een grote oplage. Daarom is onze dienst voor het afdrukken van boeken geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Van de student tot aan kleine ondernemers en schrijvers in de dop, uitgeverijen en grote bedrijven in welke sector dan ook.

Boek printen: personaliseer uw boek met eigen design

Laat uw boek printen en geef u creativiteit alle ruimte voor de vormgeving! Voor het drukken van uw boek heeft u bij Pixartprinting alle vrijheid om het boek helemaal aan uw wensen aan te passen. U kunt het boek personaliseren zodat de buitenkant perfect aansluit bij de inhoud. Er zijn zes verschillende formaten beschikbaar, waaronder A4-formaat en A5-formaat. Ook kunt u aangeven welke papiersoort u wilt gebruiken en zijn er diverse opties voor wat betreft de kaft en bindwijze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of u een soepel omslag wilt of juist een boek met hardcover.

Boek drukken met eigen design: harde of zachte kaft

Beoordeel een boek nooit op zijn kaft! Maar een opvallend omslag maakt wel het verschil. Een goede kaft trekt de aandacht en geeft informatie over de inhoud. Bij Pixartprinting heeft u de keuze uit verschillende soorten, van een zachte kaft tot aan hardcover.

De kaft kan ook gelamineerd worden. Deze afwerking zorgt ervoor dat de print lang mooi blijft en beschermt tegen krassen en scheuren. Kies uit een matte, glanzende of soft-touch laminering.

Kosten online boek printen

Online een boek printen hoeft niet duur te zijn. Op onze site kunt u eenvoudig zelf de prijs uitrekenen van uw product, op basis van de door u gewenste opties. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van drukwerk en het gebruik van innovatieve technologie, zijn onze producten altijd van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Het mooie is dat er geen minimum oplage is. Ook het drukken van slechts 1 exemplaar is mogelijk.

Boek, scriptie, catalogus en portfolio

Iedereen kan zijn boek laten afdrukken bij Pixartprinting. Bent u een student en wilt u uw scriptie op een professionele manier afdrukken? Of heeft uw bedrijf een nieuwe catalogus nodig met het productaanbod? Of wilt u als zelfstandige professional uw portfolio in boekvorm laten afdrukken? Bij Pixartprinting kunt u heel eenvoudig uw project vormgeven en afdrukken.

Boek drukken met pdf-bestand

Uw eigen boek drukken is heel eenvoudig. U kunt uw boek of project uploaden als pdf-bestand (schaal 1:1). In de handige checklist die u op de productpagina vindt, staan de instructies om uw bestand correct in te stellen: bijvoorbeeld snijlijnen en snijtekens, kleuren, resolutie, binnenwerk, kaft en extra informatie. Laat nu uw boek drukken en ontvang het snel thuis of op kantoor.

Boek drukken, kantoordrukwerk en groot formaat

Combineer uw boek met een gepersonaliseerde bladwijzer of met een handige bladwijzer met kalender.

Pixartprinting is marktleider op het gebied van online drukken. Welk project u ook heeft, Pixartprinting helpt u het tot werkelijkheid te brengen. We drukken niet alleen boeken, scripties en catalogi, maar ook klein drukwerk voor op kantoor zoals visitekaartjes, folders, mappen en briefpapier. We hebben ook drukwerk op groot formaat, bijvoorbeeld voor binnen- en buitenreclame.