Papieren etiketten

De papieren etiketten zijn ideaal voor een klassiek en veelzijdig product, dat voor talloze toepassingen geschikt is. Personaliseer die van u en gebruik ze om flessen, potten en dozen te laten spreken of om papieren zakjes en diverse verpakkingen te decoreren.

 • 19 verschillende materialen
 • Ook voor automatische etiketteermachines
 • Ook kleine hoeveelheden

Print papieren etiketten voor elke gelegenheid

Print papieren etiketten bij Pixartprinting. Papieren etiketten op rol zijn ideaal om uw producten direct een professionele en stijlvolle uitstraling te geven. Plak ze op flessen, verpakkingen of op elk ander glad oppervlak. Een papieren etiket geeft uw klanten extra informatie over het product en maakt een verpakking helemaal af.

Bij Pixartprinting kunt u papieren etiketten drukken met logo en eigen ontwerp, die perfect passen bij uw product en huisstijl. Zo zorgt u voor een herkenbaar en aantrekkelijk geheel.

Bij Pixartprinting bent u zeker van razendsnelle levering en lage prijzen. Bestel snel uw papieren etiketten.

Print papieren etiketten: creëer het perfecte etiket

Dankzij de talloze ontwerpopties van Pixartprinting passen uw nieuwe papieren etiketten precies bij uw product. De etiketten worden geleverd op rol en zijn ook geschikt voor automatische etiketteermachines.

 1. Formaat: kies de grootte van de etiketten, van 1x1 cm tot 30x30 cm. Kies uit een van de drie standaardvormen (rond, vierkant en rechthoekig) of voor de aangepaste vorm en formaat.
 2. Materiaal: u kunt kiezen uit talloze soorten papier. Bijvoorbeeld: klassiek gecoat, ongecoat, Betulla vergépapier, gesatineerd papier, vetvrij natuurlijk papier, vetvrij vergépapier, stropapier met plantaardige vezels.
 3. Lamineren: laat de papieren etiketten lamineren (kraswerend vernis, mat gelamineerd, glanzend gelamineerd) zodat ze extra lang meegaan.
 4. Veredeling: laat bepaalde details extra opvallen met een metallic of 3D-effect.
 5. Uitdraairichting: u kunt kiezen uit vier opties: 0º, 90º, 180º en -90º.
 6. Afstand tussen de etiketten: de minimale afstand is 0,8 cm.
 7. Binnendiameter rol: 76 mm.
 8. Verdeling in rollen: u kunt kiezen uit 4 opties: een rol van 33 cm hoog, twee rollen van 16,5 cm hoog, drie rollen van 11 cm hoog of zes rollen van 5,5 cm hoog.
 9. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst.

Print papieren etiketten: diverse soorten papier

De ene papiersoort is de andere niet! Voor uw papieren etiketten en stickers heeft Pixartprinting 10 verschillende papiersoorten ter beschikking. Zo vindt u altijd de papiersoort die bij uw product past.

Print papieren etiketten: lamineren of veredelen

Laat uw papieren etiketten lamineren voor extra bescherming. Pixartprinting biedt daarvoor drie opties:

 • Kraswerend vernis Labellife 3: beschermt tegen krassen en uv-licht.
 • Mat gelamineerd: beschermende folie met matte afwerking.
 • Glanzend gelamineerd: beschermende folie glanzende afwerking.

U kunt papieren etiketten ook veredelen. Hierbij worden bepaalde details extra uitgelicht, bijvoorbeeld door middel van 3D-lak. Ook kunt u uw afbeelding of logo een metallic effect meegeven in zilver of goudkleur.

Ontwerp papieren etiketten online

Download van de productpagina het handige template van onze vormgevers. Zo kunt u uw drukbestand correct instellen voor een optimaal resultaat: professionele papieren etiketten.

Heeft u nog geen ontwerp? Op de website van Pixartprinting ontwerpt u eenvoudig uw nieuwe papieren etiketten met onze online editor Designer. U kunt ook gebruik maken van de service voor grafische vormgeving van Pixartprinting.

Papieren etiketten en verpakkingen

Onze papieren etiketten zijn geschikt voor elk soort oppervlak en zijn goed te combineren met verpakkingen zoals onze dozen met magneetsluiting, en met onze speciale voedselverpakkingen die geschikt zijn voor direct contact met etenswaren.

Voor snacks, koekjes, snoep of andere verpakte etenswaren zijn er ook personaliseerbare kartonnen zakjes. Let op: deze zakjes zijn niet geschikt voor direct contact met etenswaren maar moeten worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld een transparante verpakking.