Papieren etiketten

De papieren etiketten zijn ideaal voor een klassiek en veelzijdig product, dat voor talloze toepassingen geschikt is. Personaliseer die van u en gebruik ze om flessen, potten en dozen te laten spreken of om papieren zakjes en diverse verpakkingen te decoreren.

 • 11 verschillende materialen
 • Ook voor automatische etiketteermachines
 • Ook kleine hoeveelheden

Een etiket voor elke gelegenheid

Zoekt u een veelzijdige sticker die u op elk soort oppervlak kunt plakken? Pixartprinting heeft de oplossing. Onze papieren etiketten zijn geschikt voor elk soort materiaal en gebruik.

Creëer uw perfecte papieren etiket

U kunt de etiketten helemaal afstemmen op uw wensen met de talloze personaliseringsopties van Pixartprinting.

 1. Formaat: u kunt de grootte van de etiketten zelf kiezen, van 1x1 cm tot 30x30 cm. En u kunt kiezen uit een van de drie voorgedefinieerde vormen (rond, vierkant en rechthoekig) of voor de aangepaste vorm en formaat gaan - door de instructies op deze pagina te volgen.
 2. Materiaal: u kunt uit negen soorten papier kiezen. Ons herbruikbare gecoate papier is het meest veelzijdig: wit en met een zeer stralende kleurweergave, dit papier hecht aan alle oppervlakken en is makkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Verder zijn er nog acht papiersoorten beschikbaar: klassiek gecoat, klassiek ongecoat, Betulla vergépapier, gesatineerd papier, gecoat verwijderbaar papier, vetvrij natuurlijk papier en vetvrij vergépapier.
 3. Imposition: advanced options.
 4. Uitdraairichting: u kunt kiezen uit vier opties: 0º, 90º, 180º en -90º.
 5. Afstand tussen de etiketten: de minimale afstand is 0,8 cm.
 6. Binnendiameter rol: 76 mm.
 7. Verdeling in rollen: u kunt kiezen uit 4 opties: een rol van 33 cm hoog, twee rollen van 16,5 cm hoog, drie rollen van 11 cm hoog of zes rollen van 5,5 cm hoog.
 8. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst.
 9. Afwerking: krasbestendige lak Labellife 3.

Producten om te combineren met de etiketten voor bier

Onze papieren etiketten zijn geschikt voor elk soort oppervlak en zijn goed te combineren met verpakkingen zoals onze dozen met magneetsluiting, en met onze voedselverpakkingen.