Flag display

Bent u op zoek naar een display die ook buiten opvalt? De flag display is dankzij zijn grote afmetingen ideaal om buiten op drukke plaatsen de aandacht te trekken. De vlag van windvaste stof wordt aan een aluminium staaf gehesen en ondersteund door een verzwaarbare voet die stabiliteit garandeert. Bedruk uw display en zet hem op het strand, bij openluchtconcerten, evenementen op pleinen of beurzen.

  • Ook alleen afdruk
  • Met draagtas

Maak je banner display bij Pixartprinting

Banner display: een populaire keuze

Stel geen grenzen aan je reclame! Toon je merk of boodschap ook buiten, met de flag displays, ook wel banner displays, van Pixartprinting. Ze zijn gemaakt van windvaste vlaggenstof en zijn weer- en zonlichtbestendig. Dankzij de verzwaarbare voet zijn ze heel stevig en waaien ze niet weg. Zet ze dus gerust in de wind, voor je winkel of bij je evenement en zorg dat iedereen naar je banner display kijkt.

De kenmerken van onze banner displays

Onze banner displays zijn voorzien van een stevige en functionele aluminium staaf en een doek van windvaste vlaggenstof van 110x410 cm, bedrukt met jouw ontwerp. De banner display zal in zijn geheel de volgende afmetingen hebben:

  • Breedte - 150 cm
  • Hoogte - 500 cm (maximaal)
  • Diepte - 80 cm

Ondanks de grote afmetingen is de display toch stabiel, dankzij de verzwaarbare voet. Deze kan met water of zand worden gevuld en garandeert grote stabiliteit. Je kunt het gehele product makkelijk meenemen omdat het wordt geleverd met een handige draagtas. De installatie is in een handomdraai gebeurd.

Bestellen bij Pixartprinting: gemak en gegarandeerde kwaliteit

Download de template en volg de aanwijzingen om een correct afdrukbestand te maken. Kies uit de personaliseringsopties, selecteer de leverdatum en het aantal gewenste exemplaren van je banner display. Dan kun je in realtime kosteloos de prijsopgave zien en de bestelling plaatsen. Denk eraan dat onze klantenservice altijd voor je klaar staat als je nog vragen hebt.

Pixartprinting maakt gebruik van de meest geavanceerde druktechnieken, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam product en een afdruk met prachtige kleuren die niet vervagen.

Gepersonaliseerde banner displays en andere producten voor buitenreclame van Pixartprinting

Op onze website kun je een uitgebreid aanbod van displays voor buiten vinden, waaronder gepersonaliseerde vlaggen in diverse formaten en met verschillende afmetingen. Bekijk ook eens onze sideline banners en expobanners outdoor om op grootse wijze reclame te maken, ook buiten, zonder dat je hoeft te vrezen dat regen, wind of zon het materiaal aantast.