Monsterpakket etiketten en stickers

Klassiek of veredeld? Van papier of kunststof? Kies de meest geschikte stickers of etiketten en laat u hierbij helpen door het monsterpakket etiketten en stickers. Bekijk alle modellen van dichtbij en bestel de perfecte voor u en uw klanten.

Speel op zeker met het monsterpakket etiketten en stickers

Bent u op zoek naar etiketten en stickers om uw producten te promoten, maar weet u niet welk materiaal het meest geschikt is? Ons monsterpakket zal alle twijfels wegnemen. Dankzij de 20 materiaalsoorten die u ontvangt, kunt u het perfecte etiket kiezen.

Het monsterpakket biedt een ruime selectie

Het pakket bevat maar liefst 20 soorten klevend materiaal: elke soort heeft zijn eigen unieke kenmerken, waarover u hieronder meer kunt lezen.

 1. Polypropyleen deluxe wit: geschikt voor talloze toepassingen. Dankzij de glanzende coating is het bestand tegen krassen en uv-straling, en gaat het buiten tot 1 jaar mee. U vindt in het monsterpakket ook de veredelde uitvoering van dit materiaal.
 2. Polypropyleen deluxe transparant: verkrijgbaar met gespiegelde druk, dus perfect voor op ramen en etalagevensters.
 3. Polypropyleen deluxe zilver: dit materiaal wordt met name aanbevolen voor buigzame verpakkingen voor persoonlijke verzorging, cosmetica en voedingsmiddelen.
 4. Refix statisch transparant: een folie die statisch aan gladde oppervlakken zoals ramen of metaal hecht. Het is 100% recyclebaar, pvc-vrij en kan diverse keren verplaatst worden zonder resten achter te laten.
 5. Gecoat papier: eenvoudig aan te brengen op gebogen oppervlakken en verpakkingsmaterialen, zoals kunststoffolie of karton.
 6. Verwijderbaar gecoat papier: dit kan niet alleen op elk oppervlak worden aangebracht, het is ook eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.
 7. Ongecoat papier: een veelzijdige papiersoort, geschikt voor op producten die binnen worden bewaard. Aangezien het geen coating heeft, kan het beschreven worden.
 8. Natuurlijk wit papier: dankzij het gemak waarmee dit materiaal kan worden aangebracht, is het ideaal voor de personalisatie van alle soorten producten die binnen worden bewaard.
 9. Vetvrij natuurlijk papier: dankzij de beschermende behandeling is het bestand tegen vetvlekken. Daarom is het geschikt voor het labelen van producten die plantaardige vetten en oliën bevatten.
 10. Betulla vergépapier: dankzij de schimmel- en vochtwerende behandeling blijft dit materiaal, ook bij lage temperaturen, aan vochtige oppervlakken kleven. Daarom is het perfect voor kwaliteitsproducten zoals wijnen en luxeartikelen.
 11. Vetvrij vergépapier: dit papier is, dankzij een speciale behandeling om vetvlekken te weren, met name geschikt voor toepassingen in de wijnbranche en de gastronomische sector. Aangezien het bijzonder goed bestand is tegen onderdompeling in water en ijs, is het perfect voor glazen verpakkingen.
 12. Gesatineerd papier: dit materiaal is bijzonder geschikt voor wijnetiketten en voor stickers op feestelijke en luxueuze producten. Het monsterpakket bevat tevens de veredelde uitvoering.
 13. Zwart in de massa gekleurd papier: deze papiersoort is ideaal voor verfijnde en stijlvolle producten en staat mooi op donkere (glazen) verpakkingen. Het heeft een goede hechting aan vochtige oppervlakken (ook bij lage temperaturen) en is bestand tegen onderdompeling in water en ijs.
 14. Zelfklevend vinyl met epoxyhars: dankzij zijn flexibiliteit is dit materiaal perfect voor zowel vlakke als gebogen oppervlakken, ongeacht de omgeving (binnen of buiten) waarin het wordt gebruikt.
 15. Structuurpapier: perfect voor het labelen van cosmeticaproducten, wijn- en likeurflessen en luxeartikelen. Heeft een schimmelwerende behandeling ondergaan.
 16. Oliebestendig gecoat papier: dit materiaal heeft een oliebestendige behandeling ondergaan en is ideaal voor het labelen van voedselproducten en dranken (zoals op flessen en potten).
 17. Glanzend gecoat papier: eenvoudig aan te brengen op gebogen oppervlakken en verpakkingsmaterialen, zoals kunststoffolie of karton.
 18. Metallic zilverkleurig papier: dit materiaal is volledig ondoorzichtig. Aanbevolen voor etiketten voor cosmeticaproducten, wijn- en likeurflessen en luxeartikelen.

Het juiste monsterpakket voor elk type product

U kunt niet alleen van uw etiketten en stickers een voorproefje krijgen: we hebben ook monsterpakketten voor maar liefst 8 andere materialen en producten. Nadat u uw favoriete materiaal heeft gekozen, kunt u de perfecte etiketten voor uw onderneming bestellen.