Rechthoekige stickers

Rechthoekige stickers zijn perfect voor zakelijk of persoonlijk gebruik: u kunt gepersonaliseerde stickers maken voor uw producten, originele zelfklevende visitekaartjes en nog veel meer! Ze zijn stevig, geschikt voor elk oppervlak en u kunt ze verfraaien door een goud- of zilverkleurige veredeling of spotlak toe te voegen.

Aangepaste rechthoekige stickers

Bij Pixartprinting heeft u de mogelijkheid om uw aangepaste rechthoekige stickers online te laten drukken. We bieden een gevarieerd assortiment stickers in standaard rechthoekig formaat, beschikbaar in verschillende materialen en speciale afwerkingen. Ze zijn ideaal om uw evenementen te promoten of om de verpakking van uw producten te verfraaien. Dankzij de hoge-resolutie afdruk zullen ze zeker de aandacht trekken van voorbijgangers of uw klanten.

Het drukken van uw rechthoekige stickers is eenvoudig en vereist slechts enkele klikken. Verken alle beschikbare personalisatie-opties!

Print uw rechthoekige stickers online

Volg deze stappen om eenvoudig uw aangepaste rechthoekige stickers via deze pagina te printen:

  1. Selecteer de configuratie-opties die u verkiest, zoals grootte, materiaal en speciale afwerkingen.
  2. Download de sjabloon en de instructies die door onze ontwerpers worden verstrekt vanaf de pagina. Deze zullen u helpen bij het instellen van uw afdrukbestand. U kunt ook de Designer gebruiken - onze gratis online editor - om een uniek ontwerp te maken.
  3. Plaats uw bestelling en upload uw afdrukbestand om de aankoop te voltooien.

Rechthoekige stickers en andere beschikbare formaten

In onze uitgebreide online catalogus vindt u, naast rechthoekige stickers, een verscheidenheid aan stickers en zelfklevende etiketten in verschillende formaten: vierkante stickers, ronde stickers, ovale stickers... En als u specifieke eisen heeft, kunt u kiezen voor een aangepast formaat en uitgesneden stickers maken.