Selfpub-boek

Heb je een roman, een essay of een kort verhaal geschreven? Laat het niet in een la verstoffen, ontdek onze beste oplossingen om al je projecten helemaal zelfstandig en gemakkelijk te publiceren. Naast een ruime keuze aan papiersoorten en vrijheid in het bepalen van het formaat, heb je ook de mogelijkheid je publicatie te lamineren en veredelen om haar meerwaarde te geven.

  • Al vanaf één exemplaar
  • Hardcover of softcover beschikbaar

Drukken van selfpub-boeken

Bent u schrijver en wilt u uw publicatieproject tot leven brengen? Met Pixartprinting kunt u uw selfpub-boeken projecten snel en eenvoudig afdrukken. U kunt dit op deze pagina doen, door uw voorkeur aanpassingsopties te selecteren: formaat, oriëntatie, papiersoort voor de binnenpagina's en kaft, laminering en speciale afwerkingen. Onze drukservice is geschikt voor zowel kleine als grote projecten - u kunt zelfs uw nieuwe selfpub-boeken projecten in kleine hoeveelheden afdrukken, vanaf slechts één exemplaar!

Wat is selfpub-boeken?

"Selfpub-boeken" betekent het publiceren van een werk zonder gebruik te maken van een uitgever. Selfpub-boeken geeft u veel autonomie, en geeft het publiek de vrijheid om het werk te beoordelen en de beste boeken te selecteren. Selfpub-boeken betekent dus dat het schrijven, afdrukken en publiceren autonoom gebeurt. Als u een boek heeft geschreven en het in zwart-wit wilt produceren, kunt u dit snel en gemakkelijk doen via onze drukservice.

Tal van ideeën voor uw selfpub-boeken projecten

In onze uitgebreide online catalogus vindt u tal van ideeën voor het afdrukken van uw nieuwe publicatieprojecten: boeken, catalogi, tijdschriften, brochures, enz. U kunt het bindtype, de papiersoort en het formaat kiezen dat u prefereert. We bieden tal van aanpassingsopties om uw werk tot leven te brengen. Bekijk ze allemaal!