Platte verzenddozen

Ontworpen om uw boeken of catalogi te verzenden en te beschermen tijdens transport. Kies een solide, duurzame en volledig personaliseerbare doos.

  • 3 verschillende formaten
  • Bedrukking van zowel de buiten- als binnenkant
  • Wit of lichtbruin golfkarton

Op maat gemaakte platte verzenddozen

De platte verzenddozen zijn gemaakt van stevig wit of Havana golfkarton. Je kunt ze gebruiken om producten zoals boeken, cd's en kleding veilig en stijlvol te verzenden. De platte dozen zijn bestendig en volledig aanpasbaar: je kunt jouw kunstwerk zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant laten bedrukken. Er zijn drie maten beschikbaar: A5 (21.6x15.6x3 cm), A4 (30.6x21.6x3 cm) en A3 (42.6x30.6x3 cm). Selecteer jouw voorkeursaanpassingsopties en creëer jouw ideale platte verzenddozen. Ze worden rechtstreeks naar jouw kantoor verzonden met snelle en stipte verzending.

Bestel jouw platte verzenddozen online

Het is eenvoudig om de platte verzenddozen aan te passen met Pixartprinting. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

  1. Selecteer jouw voorkeursaanpassingsopties.
  2. Download het sjabloon en de instructies van onze grafisch ontwerpers om jouw afdrukbestand correct in te stellen. Of je kunt gebruikmaken van Designer, onze gratis online bewerkingstool, om jouw nieuwe kunstwerk te creëren.
  3. Dien jouw bestelling in en upload jouw afdrukbestand om jouw aankoop te voltooien.

Onthoud dat je altijd kunt vertrouwen op ons klantondersteuningsteam. Een van onze adviseurs staat klaar om te helpen in elke fase van jouw aankoop.