Neutrale etiketten

Als u etiketten nodig heeft die u op kantoor of thuis kunt personaliseren met uw printer, dan zijn onze neutrale etiketten het product voor u. Het zijn onbedrukte etiketten, compatibel met elke gangbare en industriële printer, ideaal voor verschillende soorten toepassingen en eenvoudig aan te brengen.

Bedrukbare etiketten

Wil je jouw zelfklevende etiketten zelf afdrukken met een gangbare of industriële printer? De Bedrukbare etiketten, ook wel "neutrale etiketten" of "witte etiketten" genoemd, zijn ideaal hiervoor. Zelfklevend, geleverd op rol of vel, en ook beschikbaar in een aangepast formaat, ze zijn klaar om te worden afgedrukt en op jouw producten te worden aangebracht.

Gepersonaliseerde bedrukbare etiketten

Als je de afmetingen, het formaat en het materiaal van je nieuwe Bedrukbare etiketten wilt personaliseren, kies dan voor gepersonaliseerde witte etiketten. Dit zijn neutrale etiketten op een rol, die de mogelijkheid bieden om afmetingen en vorm (rond, vierkant, ovaal, rechthoekig of aangepast) te kiezen. Bovendien kun je kiezen uit tal van materialen (polypropyleen, standaard papier en premium papier) en kun je ook de rol aanpassen door de afwikkelrichting, uitgangsrichting en binnendiameter aan te geven. Ze zijn daarom ook geschikt voor automatische toepassingen.

Neutrale bedrukbare etiketten

De Neutrale bedrukbare etiketten zijn zowel op rol als op vel beschikbaar. In tegenstelling tot de vorige zijn ze niet aanpasbaar en zijn daarom beschikbaar in vooraf bepaalde formaten en materialen. Ze kunnen eenvoudig worden afgedrukt met een standaard etikettenprinter, klaar om op je producten te worden geplakt.

Neutrale etiketten zijn geschikt voor grote oplages en zijn kostenefficiënt.

Bedrukbare etiketten of al gepersonaliseerd?

De Bedrukbare etiketten kunnen zelfstandig worden afgedrukt met een standaard etikettenprinter. Je moet echter weten dat je met Pixartprinting ook de mogelijkheid hebt om online Gepersonaliseerde etiketten te bestellen, al afgedrukt en klaar voor gebruik. In dit geval zijn de personalisatie-opties talrijk: formaat, afmetingen, materiaal, laminering, veredeling en kenmerken van de rol. De Gepersonaliseerde stickers, daarentegen, worden geleverd op vellen en zijn ook volledig aanpasbaar aan jouw wensen.

Kies het product dat je verkiest en ontvang het direct op je kantoor met snelle levering!