Stickers op vel

De stickers op vel zijn perfect om uw creativiteit de vrije loop te laten. U kunt verschillende stickers, ook met verschillende vormen, op hetzelfde vel laten drukken. Ze zijn ideaal voor het creëren van composities, berichten of uitgebreide ontwerpen, en het maken van unieke producten of gadgets om aan uw klanten te geven.

  • 3 formaten
  • 7 materialen

Gepersonaliseerde stickers op vel drukken: verschillende soorten op 1 vel

Laat uw creativiteit de vrije loop met gepersonaliseerde stickers op vel. U kunt verschillende soorten stickers, in verschillende vormen en formaten, op hetzelfde vel laten drukken. Hiermee creëert u composities, berichten of uitgebreide ontwerpen. Gebruik ze om verpakkingen te versieren of als giveaway op beurzen, tentoonstellingen en evenementen.

De voordelen van Stickers en etiketten op vel? Stickervellen zijn een praktische oplossing binnen elk bedrijf. De stickers worden afgedrukt op een A3-, A4- of A5-vel en kunnen elke gewenste vorm hebben. Zo bespaart u ruimte en bovenal kunt u eenvoudig verschillende soorten stickers in één keer bestellen. Stickers op vel zijn ideaal om een persoonlijk tintje aan uw verpakkingen te geven.

Ook zijn stickervellen altijd een leuk gadget om weg te geven aan klanten en bezoekers.

Bestel nu stickers op vel bij Pixartprinting.

Creëer unieke stickervellen met eigen design

Bij Pixartprinting heeft u alle vrijheid om uw stickers te personaliseren en helemaal aan uw wensen aan te passen. Op het stickervel kunt u stickers in elke vorm plaatsen, zowel een standaardvorm (rond, vierkant of rechthoekig) als een aangepaste vorm. Bovendien kunnen de stickers willekeurige afmetingen hebben, ook verschillend van elkaar. De vellen zijn beschikbaar in drie formaten:

  1. Stickers op A5-vel (21x14,8 cm)
  2. Stickers op A4-vel (29,7x21 cm)
  3. Stickers op A3-vel (42x29,7 cm)

Voor wat betreft het materiaal kunt u kiezen uit twee soorten polypropyleen: wit en transparant. Als extra opties kunt u kiezen voor een beschermende coating of voor laminering, met de opties soft-touch, glanzend of mat.

Stickervellen bedrukken en bestellen, snelle levering

Bij Pixartprinting bestelt u snel en eenvoudig uw bedrukte stickervellen. Kies eerst de gewenste opties om uw stickers te personaliseren. Download het template van de productpagina, waarop de instructies van het grafisch team staan voor het correct instellen van uw drukbestand. Of maak uw ontwerp direct op de site met onze online editor Designer. Upload het drukbestand en voltooi de bestelling. Dankzij de snelle levering ontvangt u uw bestelling al binnen enkele dagen.

Stickers op vel of etiketten op rol?

Wat is het verschil tussen gepersonaliseerde stickers op vel en etiketten op rol? En welke stickers heb ik nodig? Stickervellen worden vaak gebruikt op beurzen en festivals waar ze worden uitgedeeld aan klanten en bezoekers. Ook winkeliers gebruiken ze voor de verpakkingen van hun producten.

Stickers op vel zijn perfect voor allerlei verpakkingen, van welke grootte of materiaal dan ook. Dankzij de personalisatiemogelijkheden kunt u de afmetingen en vormen zelf kiezen en het vel vullen met de perfecte stickers voor al uw verpakkingen. Wilt u meerdere soorten sticker in één keer bestellen, dan zijn de stickers op vel een praktische optie.

Etiketten op rol zijn etiketten die op rollen van diverse afmetingen kunnen worden gedrukt. Etiketten op rol kunnen worden gebruikt in productieprocessen. Heeft u maar één soort sticker nodig, dan zijn de etiketten op rol de ideale oplossing.

Nog een verschil is dat stickers op vel gedrukt worden op wit of transparant polypropyleen. Etiketten op rol kunnen worden afgedrukt op 16 verschillende materialen. Ook de dikte van het kleefmiddel is anders.

Stickers op vel en verpakkingen

Profiteer van de veelzijdigheid van de gepersonaliseerde stickers op A4-vel om allerlei soorten verpakkingen te verrijken. Van kartonnen verpakkingen, voedselverpakkingen en verzendverpakkingen tot aan papieren tassen en verpakkingen voor flessen. Met stickers op vel geeft u elk verpakking net dat beetje extra en vergroot u bovendien de zichtbaarheid van uw merk of logo.

Voordelen van Pixartprinting

Pixartprinting is uw online partner voor al uw drukwerk. We bieden hoge drukkwaliteit, scherpe prijzen en een zeer uitgebreid productassortiment dat constant in ontwikkeling is. Heeft u vragen over een product of bestelling? Onze meertalige klantenservice helpt u graag verder.