Cosmeticaverpakkingen

Verzorg elk detail van uw cosmetica- en verzorgingsproductenmerk: start bij de juiste verpakking en val direct op!

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Geschikt voor al uw behoeften
Verschillende vormen, maten en materialen: onze verpakkingen zijn veelzijdig en geschikt voor alle soorten producten, van crèmes tot nagellak, van mascara tot lippenstift.
Precies zoals u het had bedacht
De personaliseringsmogelijkheden zijn eindeloos. U kunt zelf het model kiezen (van zakjes tot driehoekige doosjes, van doosjes met klepsluiting tot zeshoekige verpakkingen en nog veel meer), het formaat en met welke kenmerken u uw product uniek maakt. Door de binnenkant op mooie wijze te bedrukken kunt u uw dozen herbruikbaar maken, waardoor uw klanten worden aangemoedigd om verspilling tegen te gaan en een duurzame keuze te maken.
U kiest het model en de hoeveelheid
Van één exemplaar tot grote hoeveelheden, van eenvoudig karton tot golfkarton: bestel het aantal dozen en het model dat het beste bij uw wensen past. Gebruik ze om uw producten veilig te verzenden of om het perfecte cadeau in te pakken.
De ster van de schappen
Heeft u weleens aan flexibele verpakkingen gedacht om de aandacht van uw klanten te trekken? Ze isoleren, beschermen en zorgen dat de inhoud optimaal blijft bewaard. Wilt u nog meer? Natuurlijk! Kies tussen doypacks en flat bags en laat uw cosmetica opvallen in de schappen van parfumerieën, drogisten en apotheken.
ONTDEK
Niet de gebruikelijke verpakking
Uw cosmeticaproducten verdienen een verpakking die ze verrijkt en meerwaarde geeft: kies het juiste model en pas het aan uw merk aan. Bovendien kunt u met opties zoals een uitsnede met een vorm naar keus uw klanten een voorproefje geven van de inhoud en kunt u tevens de binnenkant bedrukken met een bijpassend ontwerp.
VERRAS