Vierkante etiketten

Wilt u uw productpresentatie vernieuwen? Maak vierkante etiketten voor artikelen of verpakkingen en personaliseer ze met uw logo of uw favoriete afbeeldingen. U kunt kiezen uit verschillende standaardformaten of zelf de gewenste afmetingen kiezen. Dankzij de gratis modellen en onze ontwerptool Designer kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en in slechts een paar klikken etiketten maken die bij uw stijl passen.

Gepersonaliseerde vierkante etiketten

Met Pixartprinting heb je de mogelijkheid om jouw vierkante gepersonaliseerde etiketten online te maken. Wij bieden zelfklevende etiketten van hoge kwaliteit aan, in een vooraf bepaald vierkant formaat, die op verschillende materialen kunnen worden gedrukt. Geplaatst op rollen, zijn ze klaar om handmatig of automatisch op je producten te worden aangebracht. Gebruik ze om je artikelen te presenteren en de aandacht van klanten in de winkel te trekken!

Je kunt je nieuwe vierkante etiketten via deze pagina bestellen met slechts een paar klikken. Je ontvangt je bestelling direct op je verkooppunt, met een snelle en nauwkeurige levering.

Koop je vierkante etiketten online

Je nieuwe vierkante zelfklevende etiketten zijn nu binnen handbereik:

  1. Kies de personalisatie-opties die je wenst, zoals de afmetingen en het materiaal van het etiket.
  2. Download van de pagina het Sjabloon en de Instructies die door onze grafische ontwerpers worden verstrekt. Ze zullen je helpen je afdrukbestand correct in te stellen. Je kunt ook Designer, onze gratis online editor, gebruiken om je ontwerp zelfstandig te maken.
  3. Stuur je bestelling in en upload je afdrukbestand om de aankoop te voltooien.

Vierkante zelfklevende etiketten: wat kosten ze?

Je kunt de prijs van je nieuwe vierkante etiketten vinden met de handige offerte op deze pagina tijdens de personalisatie. Je kunt het aantal etiketten en de gewenste leverdatum opgeven. Ontdek meer!

Vierkante etiketten of in aangepast formaat

Naast de innovatieve vierkante etiketten, kun je met Pixartprinting ook je Gepersonaliseerde etiketten in verschillende formaten maken: Rechthoekige etiketten, Ovale etiketten, of Uitgesneden etiketten. Je kunt ook het materiaal kiezen dat het beste bij je behoeften past uit de vele beschikbare opties. Ontdek alle mogelijkheden!