Etiketten op rol

Flessen en potten: maak gepersonaliseerde etiketten op rol om uw producten te laten spreken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, geschikt voor talloze toepassingen en kunnen zowel handmatig als met automatische etiketteermachines worden aangebracht.

Plak uw etiketten overal

Plaats uw merk op uw producten en maak ze herkenbaar met deze veelzijdige stickers, passend bij het artikel waar ze op worden geplakt. Met de etiketten op rol van Pixartprinting kunt uw logo op elk type materiaal plaatsen: kies uit ons ruime aanbod (met maar liefst 9 soorten) de perfecte sticker voor uw producten.

  1. Klassieke etiketten: kies bij dit type etiketten uit 13 materialen. Dit standaardtype is te bevestigen op allerlei soorten materiaal.
  2. Veredelde etiketten: ideaal voor de meest elegante producten, dankzij warmfoliedruk (in goud of zilver) en de matte beschermende lak.
  3. Etiketten voor cosmetica en verzorgingsproducten: met grote vochtbestendigheid en sterke hechting. Ideaal om uw beautyproducten zo aantrekkelijk mogelijk te maken.
  4. Etiketten voor flessen en verpakkingen: geschikt voor de voedsel- en drankindustrie, dankzij hun sterke bestendigheid bij verschillende conserveringsmethoden.
  5. Etiketten voor wijn en likeur: vocht- en vlekbestendig, en bovendien geschikt voor de lage temperaturen waarop sommige soorten drank moeten worden bewaard.
  6. Etiketten voor bier: bestand tegen olie en vet. Ideaal om uw flessen te laten opvallen.
  7. Kunststof etiketten: te bevestigen op elk type materiaal en op elke plaats, en dankzij hun hoge bestendigheid ook geschikt voor buitengebruik.
  8. Papieren etiketten: geschikt voor allerlei toepassingen, dankzij de 9 materialen waarmee u uw artikelen kunt decoreren.
  9. Herbruikbare etiketten: dankzij hun lage hechting kunt u ze verwijderen zonder lijmresten op uw product achter te laten.

De afmetingen van de etiketten gaan van een minimum van 1x1 cm tot een maximum van 30x30 cm; voor wat betreft het formaat kunt u kiezen uit onze standaardopties of zelf een eigen maat opgeven. Natuurlijk heeft u voor uw etiketten de keuze uit verschillende materialen: vanaf een minimum van 2 tot een maximum van 13, al naar gelang het artikel dat u wilt kopen.

Veredeling van stickers: goud, zilver of 3D-effect

Wilt u uw nieuwe etiketten verfraaien, door bepaalde details van uw afbeelding te accentueren? Met de digitale veredeling kunt u goud- of zilverkleurige folie laten aanbrengen, of een laagje 3D-lak, op bepaalde delen van de afbeelding. De veredelde details stralen en krijgen een driedimensionaal effect, mooi om te zien en te voelen.

Aanverwante producten

Het is belangrijk om uw producten op de juiste manier te presenteren: een verzorgd en (al naar gelang het doel) origineel of elegant uiterlijk trekt de aandacht van klanten. Voor dit doel zijn ook onze kaartjes en stickers heel handig.