Auto- en motorstickers

Elk oppervlak kan een reclamemiddel zijn, ook auto's en bestelwagens: personaliseer ze met zelfklevend pvc! Kies uit de verschillende materialen die ook onderweg een uitstekende kleefkracht garanderen.

  • 6 materialen
  • Laminering mogelijk
Ontdek meer

Autostickers en brommerstickers

Auto- en brommerstickers: rijdende reclame

Een van de voordeligste manieren van reclame maken is het gebruik van stickers op voertuigen. Van een metersbrede boodschap op uw bestelwagens tot subtiele advertenties op brommers: het potentieel is vele duizenden contacten per dag. Wilt u het optimale resultaat halen uit deze vorm van publiciteit, kies dan voor stickers van professionele kwaliteit. Weerbestendig, met een lange levensduur en kleuren die even briljant blijven als op de dag dat ze werden opgeplakt.

Stickers van topkwaliteit

Auto en brommer stickers van Pixartprinting zijn uitermate bestand tegen weersinvloeden, wasbeurten en de risico’s van het verkeer. Dankzij de brede range aan materialen en lamineringsmogelijkheden, kunt u altijd de meest geschikte stickers kiezen voor specifieke toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale stickers voor gebruik op een ongelijke ondergrond of op metalen constructies. UV-bestendige anti-kras lak zorgt ervoor dat uw auto en brommer stickers mooi en kleurrijk blijven. En met de speciale ‘walk-on’ laminering, kan er zelfs over gelopen worden zonder dat ze beschadigen.

Auto stickers en brommer stickers koopt u eenvoudig online

Met behulp van het online bestelformulier kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Hebt u vragen over bijvoorbeeld de beste materialen of afwerkingen, kijkt u dan bij onze FAQ, of neem contact op met onze klantendienst voor een deskundig advies.

Snel en voordelig

Dankzij onze geavanceerde printapparatuur hebt u uw stickers razendsnel in huis. Indien gewenst binnen 48 uur. Ons flexibele productieproces stelt ons bovendien in staat zowel enkele stuks als grote oplagen tegen een bijzonder concurrerende prijs te produceren. Vraag een offerte aan.

Andere producten

Naast autostickers en brommerstickers, bedrukt Pixartprinting een volledig assortiment zelfklevend PVC, waaronder raamstickers en muurstickers.