Auto- en motorstickers

Elk oppervlak kan een reclamemiddel zijn, ook auto's en bestelwagens: personaliseer ze met zelfklevend pvc! Kies uit de verschillende materialen die ook onderweg een uitstekende kleefkracht garanderen.

  • 6 materialen
  • Laminering mogelijk

Autostickers maken: stickers voor alle voertuigen

Zorg dat u overal gezien wordt! Autostickers zijn een makkelijke en effectieve manier om reclame te maken. Terwijl u van de ene naar de andere klant rijdt, bereikt u een groot publiek. Maak mensen nieuwsgierig met een aantrekkelijk ontwerp of een pakkende slogan. Bij Pixartprinting is autostickers maken en bestellen heel makkelijk en u heeft ze razendsnel in huis.

Autostickers zijn prima bestand tegen allerlei weersomstandigheden en zijn daardoor uitermate geschikt voor buitengebruik. Met deze stickers geeft u uw bedrijf of merk dag in dag uit extra zichtbaarheid.

Altijd zichtbaar met voertuigstickers

Neem uw huisstijl mee de weg op. De voertuigstickers van Pixartprinting zijn geschikt voor auto’s, busjes, scooters, brommers en al uw andere bedrijfsvoertuigen. Het bestickeren van voertuigen is een heel effectieve manier om reclame te maken en uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Zelfs wanneer u in de file staat!

Autostickers maken van professionele kwaliteit

Kies voor stickers van professionele kwaliteit die lang meegaan. Met kleuren die straks nog net zo levendig zijn als op de dag dat de stickers werden aangebracht. Er zijn zes verschillende, hoogwaardige materialen beschikbaar die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale stickers voor gebruik op een ongelijke ondergrond of op metalen constructies. Bovendien kun je ze laten lamineren en zo beschermen tegen krassen. Bescherm de stickers tegen krassen door ze te laten lamineren. De auto- en brommerstickers zijn bestand tegen wasbeurten en uiteenlopende weersomstandigheden.

Autostickers maken en online printen

Bij Pixartprinting kunt u autostickers maken die aansluiten bij uw bedrijf of merk. Kies uit diverse ontwerpmogelijkheden:

  • Materiaal: er zijn 6 verschillende materialen voor het printen van je nieuwe gepersonaliseerde autostickers. Maak klassieke stickers van zelfklevend vinyl, of innovatieve magnetische stickers van magneetfolie zonder lijm.
  • Snede: de snede van de sticker bepaalt de vorm waarin de sticker wordt gesneden.
  • Afmetingen: je kunt zelf de afmetingen voor de breedte en hoogte kiezen.
  • Laminering: voor een paar materialen is laminering mogelijk, zodat de sticker wordt beschermd tegen krassen en uv-straling.

Gepersonaliseerde autostickers maken

Op zoek naar een manier om uw auto, motor of vrachtwagen te personaliseren? U kunt uw nieuwe, gepersonaliseerde autostickers via deze pagina bestellen, in slechts een paar klikken:

  1. Personaliseer ze door de configuratieopties van uw voorkeur te selecteren.
  2. Download het sjabloon op de productpagina en volg de instructies van ons grafisch team om uw drukbestand correct in te stellen.
  3. Verstuur uw bestelling en upload uw bestand om de aankoop te voltooien.

Geen snelheidslimiet! Uw autostickers binnen 24 uur in huis

Bij Pixartprinting ontvangt u uw gepersonaliseerde autostickers al vanaf 24 uur. Kies de gewenste opties en bekijk de leverdatum. Autostickers maken is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Ook een kleine oplage is mogelijk: bestellen kan al vanaf 1 exemplaar.

Stickers maken voor motor, scooter of brommer

Behalve een auto kunt u ook uw motor, scooter of brommer personaliseren met onze stickers. De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn bestand tegen regen en water. U kunt dus gewoon uw voertuigen wassen zonder de stickers te beschadigen.