Auto- en motorstickers

Elk oppervlak kan een reclamemiddel zijn, ook auto's en bestelwagens: personaliseer ze met zelfklevend pvc! Kies uit de verschillende materialen die ook onderweg een uitstekende kleefkracht garanderen.

  • 6 materialen
  • Laminering mogelijk

Autostickers en brommerstickers: zo besteld bij Pixartprinting

Autostickers en brommerstickers: voordelig en effectief

Zorg dat je overal gezien wordt! Autostickers en brommerstickers zijn een makkelijke en effectieve manier om reclame te maken. Terwijl je van de ene naar de andere klant rijdt, bereik je een groot publiek. Maak mensen nieuwsgierig met een aantrekkelijk ontwerp of een pakkende slogan. Wij drukken het voor je af en zorgen dat je een product krijgt dat lang meegaat.

Print autostickers en brommerstickers online in een handomdraai

Kies voor autostickers van professionele kwaliteit die lang meegaan. Met kleuren die straks nog net zo levendig zijn als op de dag dat de stickers werden aangebracht. Er zijn zes verschillende, hoogwaardige materialen beschikbaar die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale stickers voor gebruik op een ongelijke ondergrond of op metalen constructies. Bovendien kun je ze laten lamineren en zo beschermen tegen krassen. De auto- en brommerstickers zijn bestand tegen wasbeurten en uiteenlopende weersomstandigheden.

Bij Pixartprinting ontwerp en bestel je heel makkelijk je autostickers en brommerstickers. Kies het materiaal, de afwerking en het formaat. Selecteer het aantal exemplaren, de bezorgdatum, upload je bestand en klaar is Kees.

Creëer gepersonaliseerde stickers

Op deze pagina kun je je autostickers en brommerstickers geheel in lijn met de huisstijl van je onderneming creëren. Je kunt uit diverse configuratie-opties kiezen en een product vormgeven dat helemaal aan je wensen voldoet:

  • Materiaal: we bieden 6 verschillende materialen voor het printen van je nieuwe gepersonaliseerde autostickers. Maak klassieke stickers van zelfklevend vinyl, of innovatieve magnetische stickers van magneetfolie zonder lijm.
  • Snede: de snede van de sticker bepaalt de vorm waarin de sticker wordt gesneden.
  • Afmetingen: je kunt zelf de afmetingen voor de breedte en hoogte kiezen.
  • Laminering: voor een paar materialen is laminering mogelijk, zodat de sticker wordt beschermd tegen krassen en uv-straling.