Polypropyleen kanaalplaat

Lichte panelen die ideaal zijn voor reclamedoeleinden en geschikt voor buitengebruik.

Polypropyleen kanaalplaat: lichte panelen voor buitengebruik

Polypropyleen kanaalplaat wordt ook wel polypropyleen honingraatplaat genoemd en wordt steeds vaker gebruikt voor het drukken van reclamemateriaal en promotiemateriaal, met name voor buiten. Polypropyleen kanaalplaat bestaat uit twee compacte platen met daartussen een honingraatstructuur.

Polypropyleen kanaalplaat: ideaal voor binnen en buiten

Polypropyleen kanaalplaat is een licht maar zeer stevig materiaal. Het is bestand tegen weer en wind, temperatuurschommelingen en water, en is daarom ideaal voor allerlei soorten buitentoepassingen. Dit veelzijdige materiaal wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor makelaarsborden. Maar ook voor reclameborden en bewegwijzering, op bouwplaatsen en bij evenementen en festivals.

Polypropyleen kanaalplaat is zeer stootvast en ook nog eens relatief goedkoop vergeleken met andere bordmaterialen.

Polypropyleen kanaalplaat: borden bij bouwprojecten

Polypropyleen kanaalplaat worden veel gebruikt rondom bouwprojecten. Bijvoorbeeld voor de borden waarop de vergunningen staan, informatie over het bouwproject en het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoert, borden met een rendering van het voltooide project, of voor bewegwijzering. Polypropyleen kanaalplaat is licht en is daardoor gemakkelijk te vervoeren en te verplaatsen. Bovendien is het een goedkoop materiaal.

Polypropyleen kanaalplaat bedrukken met uw ontwerp

Polypropyleen kanaalplaat is een materiaal dat heel geschikt is om te bedrukken. Pixartprinting is marktleider op het gebied van Web-to-Print. Dankzij onze 25 jaar ervaring en gebruik van de nieuwste druktechnologie bieden wij altijd een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. We hebben alles in huis om uw ontwerp op hoogwaardig kanaalplaat af te drukken.

Voor het bedrukken van polypropyleen kanaalplaat met uw design kunt u kiezen uit verschillende opties.

 • Materiaal en dikte: polypropyleen kanaalplaat 3,5 mm of 5 mm, of Akyprint 3,5 mm. Akyprint lijkt op polypropyleen kanaalplaat, maar heeft een glad oppervlak.
 • Formaat: er zijn 11 standaardformaten, maar u kunt ook handmatig uw gewenste afmetingen opgeven.
 • Voorzijde en achterzijde: alleen voorzijde, dezelfde voor- en achterzijde, verschillende voor- en achterzijde.
 • Snede: rechthoekig of figuur.
 • Laklaag: optie om een beschermende, glanzende, krasvaste laag aan te brengen zodat de afbeelding extra lang mooi blijft, ook onder de meest uitdagende omstandigheden.

Op de productpagina vindt u het sjabloon en de instructies om het drukbestand correct in te stellen. Heeft u vragen over uw bestelling of over onze producten? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerp? We helpen u graag verder.

Polypropyleen kanaalplaat printen en andere harde materialen

Bij Pixartprinting vindt u verschillende harde materialen die kunnen worden bedrukt:

 • Forex (pvc)
 • Aluminium
 • Plexiglas
 • Polypropyleen kanaalplaat
 • Sandwich
 • Karton

Op onze site vindt u alles wat maar nodig is voor promotie en reclame, zowel voor binnen als voor buiten. De verschillende materialen hebben elk hun specifieke eigenschappen en zijn geschikt voor diverse toepassingen.

Weet u nog niet welk materiaal het best geschikt is voor uw project? Bestel dan een monsterpakket Harde materialen. Zo kunt u de materialen op uw gemak van dichtbij bekijken en ervaren.