Beursbalies

Beursbalie van karton voor binnengebruik. Kan volledig gepersonaliseerd worden. Modulair en eenvoudig te monteren. Geschikt voor alle soorten promotionele evenementen en beurzen.

De beste presentatie voor uw evenementen

Om op te vallen tijdens de beurzen waaraan u deelneemt, kunt u een persoonlijke touch toevoegen waarmee u de aandacht van uw klanten trekt: de personaliseerbare beursbalies maken uw presentatie uniek.

Kies uw favoriete materiaal

We hebben drie soorten beursbalies die variëren qua materiaal en formaat en die volledig personaliseerbaar zijn:

  1. Beursbalie met stof bekleed: van 172x98 cm en voorzien van een stevige plank waarop u uw promotiemateriaal kunt plaatsen. Het doek is van 100% kreukvrij polyester. De montage is eenvoudig. Als u het frame eenmaal heeft, kunt u daarna ook alleen het doek bestellen met een andere afdruk.
  2. Beursbalie van karton: dit artikel is bestemd voor binnengebruik, eenvoudig te monteren en recyclebaar. Er zijn twee formaten: 100x36x100 cm en 130x36x100 cm.
  3. Beursbalie met topbord: u kunt het uiterlijk van deze beursbalie naar wens veranderen, dankzij de herbruikbare stickers. Het frame (183x85 cm) is van plastic, de twee staven zijn van aluminium en het topbord (68x28 cm) is van Forex.

De beste gelegenheden om de beursbalies te gebruiken

De beursbalies zijn geschikt om uw onderneming op evenementen te promoten. Door ze te personaliseren kunt u de beste beursbalies voor uw merk creëren. Uw klanten zullen u op beurzen en evenementen makkelijk herkennen.

Met welke producten kunnen de beursbalies gecombineerd worden?

Om ervoor te zorgen dat u altijd opvalt bij uw klanten, hebben we een uitgebreid assortiment artikelen: bekijk eens onze displays en kies uw favorieten.