Kopkaarten

De kopkaarten zijn perfect voor ambachtelijk gemaakt snoepgoed of kleine voorwerpen om op te hangen of op planken uit te stallen. Ze zijn ideaal voor het sluiten van transparante zakjes en helpen uw merk te promoten of nuttige informatie over het product te tonen.

  • Met of zonder gat
  • Met goud, zilver veredeling of 3D-lak
  • Lamineren beschikbaar

Kaarten voor zakjes met uw verhaal

Iedereen weet dat de verpakking essentieel is bij de presentatie van een merk. De concurrentie is moordend en de verpakking is het eerste dat een klant ziet, nog voordat hij het product heeft geprobeerd of geproefd. Daarom is het belangrijk om de juiste verpakking te kiezen, zodat u de aandacht van de consument trekt.

Om uw productzakjes wat persoonlijker te maken, kiest u voor de kopkaarten van Pixartprinting. Ze zijn speciaal ontworpen om plastic of papieren zakjes te sluiten en verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, met of zonder eurosleuf. Het model met eurosleuf, in twee verschillende afmetingen van 10x4 cm en 13,7x4,8 cm, is perfect om op te hangen in rekken.

Het model 13,7x4,8 cm zonder eurosleuf, is perfect om uw producten te etaleren in winkelschappen. De kaarten, van SBS karton 380 g, worden makkelijk gesloten met twee nietjes.

Om uw kaarten nog unieker te maken, kunt u uit drie afwerkingen kiezen: een glanzende of matte laminering, waarmee het karton en de afdruk beschermd worden tegen eventuele krassen en duurzamer worden, of een soft touch laminering, die voor een fluweelachtig effect zorgt en de kopkaart nog eleganter maakt.

Tot slot kunt u een van de drie veredelingen kiezen.

  • 3D lak: transparante dikke lak die op bepaalde delen van de afdruk wordt aangebracht om specifieke elementen te benadrukken.
  • Goudkleurige laminering: waarbij een goudkleurig folie warmgelijmd wordt op bepaalde delen van de afbeelding.
  • Zilverkleurige laminering: waarbij een zilverkleurig folie warmgelijmd wordt op bepaalde delen van de afbeelding.

Gebruikstoepassingen

Van ambachtelijke koekjes tot kleine accessoires, onze kopkaarten zijn perfect om elk soort product te personaliseren. De kopkaart kan bovendien ook alle informatie weergeven waarvoor elders geen plek is: naast uw logo, kunt u de ingrediënten toevoegen, uw contactgegevens of uitleg over de inhoud. De kopkaarten geven uw product een stem en trekken direct de aandacht van de klant.