Gelijmd gebonden

Gelijmd gebonden is de populairste bindwijze. Met de aan de omslag gelijmde pagina's wordt een eenvoudige en voordelige publicatie gecreëerd. Of het nu voor de catalogus van uw winkel of het bedrijfsprofiel van uw onderneming is, gelijmd gebonden is de ideale oplossing voor al uw wensen.

  • Gepersonaliseerd formaat
  • Ruime keuze aan papiersoorten
  • Laminering en veredeling mogelijk
fsc icon
Dit product is FSC ™ -gecertificeerd
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Gelijmd gebonden: uitstekende kwaliteit bij Pixartprinting

Gelijmd gebonden brochures en catalogi

Bij Pixartprinting kun je de productcatalogi voor je onderneming snel en voordelig laten drukken en binden. Presenteer je activiteiten op professionele wijze, in een prachtige en duurzame vorm. Of publiceer je tijdschrift en wees verzekerd van niet alleen een hoge drukkwaliteit met scherpe tekst en mooie afbeeldingen, maar ook een stevige binding.

Gelijmd gebonden: hoe gaat dat precies?

Hoe wordt een gelijmd gebonden of garenloos gebonden uitgave gemaakt? Gelijmd gebonden wordt gebruikt voor uitgaven die meer dan 3 millimeter dik zijn en daarom een sterke, betrouwbare en toch elegante binding vereisen. De hoofdrolspeler bij deze bindwijze is, zoals de naam al aanduidt, lijm, die wordt gebruikt om de bladzijden aan de rug van de omslag te bevestigen zonder de hulp van andere elementen (zoals metalen nietjes of een spiraal). Garenloos gebonden is met name geschikt voor tijdschriften, bedrijfsbrochures en dunne boeken.

Waarom kiezen voor gelijmd gebonden?

Gelijmd gebonden, ook wel garenloos gebonden of op z’n Engels “perfect bind” genoemd, is een voordelige manier van binden, die voor een luxere uitstraling zorgt dan brocheren met nietjes. Het is vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding een populaire keuze en biedt diverse voordelen. Een daarvan is dat de titel op de rug kan worden gedrukt, waardoor deze optie ideaal is voor boeken en catalogi.

Andere voordelen zijn:

  • Bijzonder voordelige prijzen
  • Snelle levertijd
  • Hoge drukkwaliteit

Deze bindwijze is ideaal voor het maken van kwaliteitsdrukwerk dat veel geraadpleegd moet worden. Dankzij de lijm is de publicatie gemakkelijk te openen en soepel door te bladeren. Bovendien gaat ze lang mee: de rug zal ook bij dagelijks gebruik niet scheuren!

Als je een bedrijf hebt, kun je gelijmd gebonden kiezen voor je bedrijfsbrochure, die je bijvoorbeeld op beurzen aan potentiële klanten kunt meegeven. Of gebruik deze bindwijze voor je maandelijkse nieuwsbrief of tijdschrift. Het is ook ideaal voor winkelcatalogi en prijslijsten. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.