Ovale etiketten

Om uw wijn- of likeurflessen een unieke uitstraling te geven en ideaal voor jampotten en andere verpakkingen. Personaliseer uw product met ovale etiketten: selecteer het formaat en laat uw fantasie de vrije loop met onze gratis Designer-tool.

Gepersonaliseerde ovale etiketten

Met Pixartprinting kun je online je prachtige ovale etiketten ontwerpen. We bieden kwalitatieve zelfklevende etiketten in het standaard ovale formaat, gemaakt met een breed scala aan materialen. Geleverd op rollen, zijn ze klaar om op je producten aangebracht te worden, zowel via automatische als handmatige toepassingen. Gebruik ze om de voordelen van je artikelen te benadrukken en de aandacht van klanten te trekken!

Door via deze pagina te bestellen, kun je je nieuwe ovale etiketten direct op je verkooppunt ontvangen, met een snelle en stipte levering gegarandeerd.

Koop je ovale etiketten online

Je ovale zelfklevende etiketten kunnen eenvoudig worden besteld:

  1. Kies de eigenschappen die je wilt personaliseren, zoals de afmetingen en het materiaal van het etiket.
  2. Download het Template en de Instructies die door ons expertteam zijn verstrekt. Deze zullen je helpen bij het voorbereiden van je drukbestand. Of gebruik Designer, onze online ontwerptool, om vorm te geven aan je creativiteit.
  3. Bevestig de bestelling en upload je drukbestand om de aankoop te voltooien.

Zelfklevende ovale etiketten: wat is de prijs?

De prijs van je nieuwe ovale etiketten kan worden gecontroleerd met onze offerte, te vinden op deze pagina tijdens het personalisatieproces. Selecteer de gewenste hoeveelheid en de leverdatum en je krijgt direct een prijsschatting!

Ovale etiketten of andere aangepaste formaten

Naast de stijlvolle ovale etiketten, stelt Pixartprinting je in staat om Gepersonaliseerde etiketten te maken in verschillende formaten: Vierkante etiketten, Rechthoekige etiketten en Gestanste etiketten. Je hebt ook de vrijheid om te kiezen uit een breed scala aan materialen. Ontdek alle mogelijkheden!