Planners

Restaurants, kantoren, winkels: overal komen ze van pas! De planners zijn een onmisbaar hulpmiddel, handige blokken van 50 pagina's om alles te noteren. Bewaar ze op de balie naast de kassa of op uw bureau en noteer taken, afspraken en reserveringen.

  • 3 formaten
  • 2 modellen

Plan uw tijd met onze bureauplanners

Als uw bureau te rommelig is, bevrijd u dan van alle overtollige spullen en bewaar alleen het belangrijkste: onze gepersonaliseerde planners mogen niet ontbreken wanneer u uw dagelijkse activiteiten organiseert. Dankzij deze bureauplanners heeft u elke taak binnen handbereik.

Door de hoge afdrukkwaliteit wordt uw ontwerp haarscherp weergegeven en heeft u een aantrekkelijk en professioneel product waarmee u kunt pronken.

De planner wordt gedrukt op standaard wit papier van 90 g met een horizontale afdrukstand. Voor extra stevigheid worden de vellen ondersteund door een harde wit/grijze kartonnen rug van 400 g. Het blok vellen is gelijmd aan de onderkant.

Deze bindwijze zorgt ervoor dat de vellen aan het eind van de week makkelijk losgehaald kunnen worden. Elke bureauplanner bestaat uit vijftig vellen.

De planner heeft een weekindeling die verkrijgbaar is in drie verschillende lay-outs. Op elk vel staan de zeven dagen van de week, die weer verdeeld zijn in uren, en een kolom met alle twaalf maanden, zodat u in een oogopslag het jaar kunt overzien.

Planners drukken: personaliseer ze zoals u wilt!

Om uw gepersonaliseerde bureauplanners te creëren, biedt Pixartprinting u de volgende opties:

  • Formaat: drie verschillende formaten, oftewel 21x29,7 cm (A4), 29,7x42 cm (A3) en 42x15 cm.
  • Ontwerp: kies uit een van de drie lay-outs van de weekindeling.
  • De planners zijn beschikbaar in het Italiaans en het Engels.

Nu hoeft u alleen nog maar aan te geven hoeveel planners u wilt hebben, de leverdatum te kiezen en de bestelling af te ronden. Upload tot slot uw afdrukbestand en uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd.

Gebruikstoepassingen

Wat voor bedrijf u ook heeft, deze bureauplanner kan u helpen bij het organiseren van uw werkzaamheden en uw dagen. Of u nu op kantoor een vergadering heeft, notities wilt maken, of in een winkel afspraken wilt noteren. U kunt de planner zelfs cadeau doen aan uw klanten aan het einde van het jaar. U bepaalt hoe u hem gebruikt, naargelang uw wensen en creativiteit.

Aanverwante producten

Naast planners biedt Pixartprinting een ruim assortiment producten om uw dagen in te delen en uw communicatie te ondersteunen.

Ontdek bijvoorbeeld de genaaide agenda's of notitieboekjes waarin u alles kunt noteren. Maar ook het briefpapier en de gepersonaliseerde enveloppen, voor een unieke en herkenbare communicatie.