Folders

Wat hebben een informatieblad, een prijslijst, een evenementenprogramma en een klein bedrijfsprofiel met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden afgedrukt in een folder. Van heel eenvoudig tot meer complex, creëer een product op maat door zelf de bladzijden, vouw en het formaat te kiezen.

  • Diverse papiersoorten verkrijgbaar
  • Laminering mogelijk

Laat je folders drukken bij Pixartprinting

Gevouwen flyers of folders om je merk te verspreiden

Organiseer je een evenement of open je een nieuwe eetgelegenheid of winkel? Zorg dat zoveel mogelijk mensen het te weten komen! Wil je je afhaalmenu huis aan huis verspreiden of de activiteiten van je sportschool promoten? Kies dan voor de gevouwen flyers van Pixartprinting!

Ontwerp zelf heel makkelijk je folders en brochures

Je kunt zelf je gevouwen flyers of folders ontwerpen met behulp van de template en instructies op onze website of met onze ontwerptool Designer. Wij maken alles zo makkelijk mogelijk: met een paar klikken ben je klaar en in Designer kun je ook meteen een voorbeeld in 3D bekijken. Zo weet je direct of je gevouwen flyers aan je wensen voldoen. Wij drukken ze voor je af en zorgen dat je ze snel in huis hebt.

Talloze mogelijkheden voor je gevouwen flyers

Met Pixartprinting kun je de perfecte folders drukken, wat je eisen ook zijn. Wij bieden verschillende modellen, met een verschillend aantal zijden. Daarnaast kun je kiezen uit drie standaard papiersoorten en zes premium papiersoorten met uiteenlopende gramsgewichten. Als je wilt dat je folders of gevouwen flyers langer meegaan, laat ze dan lamineren. Je kunt ze ook een stijlvolle uitstraling geven met de soft touch laminering, waardoor ze niet alleen extra bescherming krijgen maar ook zacht aanvoelen. Dankzij al deze mogelijkheden kun je een product creëren dat helemaal aan je wensen voldoet.

Kies de kwaliteit van Pixartprinting om je folders te drukken

Bij Pixartprinting ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn toonaangevend op het gebied van online printdiensten en streven voortdurend naar innovatie met geavanceerde druktechnieken en duurzame materialen. Wij garanderen snelle levertijden en je kunt je folders zelfs binnen 24 uur geleverd krijgen als je ze snel nodig hebt.