PVC Banners

De pvc banners zijn de voordeligste oplossing voor buitenreclame die lang meegaat. Ze zijn weerbestendig en de afdruk blijft mooi. Ideaal voor evenementen, berichten op openluchtfestivals, sportevenementen en stadsreclame.

  • Rechthoekig of in vorm gesneden
  • Personaliseerbaar met oogjes en doekspanner
  • Ook met spleetopening

Mooie pvc banners die lang meegaan

Laat je banner drukken en val op

Met een pvc banner zullen alle ogen op jou gericht zijn! Pak het groots aan en zorg dat iedereen je reclameboodschap kan zien. Gebruik een banner op een festival of een beurs en steek overal bovenuit. Aangezien onze pvc banners weerbestendig zijn, kun je ze gerust buiten gebruiken – ze zijn stevig en blijven zeker drie jaar mooi dankzij de goede kwaliteit van het materiaal en de afdruk.

Vandaag de dag is pvc een veelgebruikt materiaal: dankzij zijn eigenschappen is het heel veelzijdig. Het is stevig, duurzaam, waterdicht en beschermt tegen licht en zon, kortom de ideale keuze voor alle soorten buitentoepassingen. Van banners tot afdekzeilen, tenten en zeildoeken voor marktkramen, bedruk het pvc en promoot je onderneming of evenement.

Gepersonaliseerde pvc banners: talloze mogelijkheden

Bij Pixartprinting kun je je ideale banner vormgeven en laten drukken. Je kunt zelf je afdrukbestand creëren, download dan eerst de instructies en de template op de productpagina. En je kunt nu ook rechtstreeks op de website met onze ontwerptool Designer aan de slag. Kies een van de standaardformaten of geef zelf je gewenste afmetingen op. Je kunt de rand laten verstevigen, oogjes laten aanbrengen en doekspanners erbij bestellen.

Wij zorgen voor jouw reclame: pvc banners van topkwaliteit en meer

Voor het bedrukken van pvc banners maakt Pixartprinting gebruik van de meest geavanceerde technologieën en een grondige kennis van materialen. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij innovatieve oplossingen tegen voordelige prijzen bieden.

Op onze website vind je een uitgebreid aanbod producten waarmee je je onderneming en activiteiten kunt promoten. Naast onze pvc banners bieden we ook reclamebanners: veel verschillende materialen die je kunt laten bedrukken met je eigen ontwerp, voor het perfecte resultaat in elke context.