Vierkante visitekaartjes

Zoek je markante visitekaartjes? Kies het vierkante formaat: ze vormen een compacte en innovatieve oplossing, die aanzienlijk te personaliseren is dankzij een brede keus uit papiersoorten.

  • Dit product is FSC®-gecertificeerd
Ontdek meer

Vierkante visitekaartjes

Originele visitekaartjes van vierkant formaat

Vierkante visitekaartjes springen eruit. Ze vormen een originele manier om u te onderscheiden en hebben een creatieve uitstraling. Ideaal voor mensen en bedrijven die ‘out of the box’ denken.

Nieuwe creatieve mogelijkheden

Een vierkant formaat valt niet alleen op, het biedt ook nieuwe mogelijkheden voor ontwerpers. Bij Pixartprinting zijn er geen grenzen aan de creativiteit. Hoogwaardige druktechnologieën en een grote keus aan papiersoorten en gramgewichten maken de meest uiteenlopende design wensen mogelijk.

Formaten en afwerking

Onze vierkante visitekaartjes zijn enkel- of dubbelzijdig bedrukbaar. U kunt kiezen uit 8 mooie papiersoorten, van glanzend gecoat klassiek tot gerecycled papier met een natuurlijke uitstraling. De verkrijgbare gramgewichten lopen uiteen van 130 tot 350 gr. Voor extra bescherming kunnen we uw visitekaartjes een- of tweezijdig lamineren.

Aantallen

Ook in de bestelgrootte hebt u de vrije keus bij Pixartprinting. Wij drukken uw vierkante visitekaartjes in elke hoeveelheid, van 50 tot 150.000 stuks.

Vierkante visitekaartjes bestelt u eenvoudig online

Bestellen gaat simpel en zeker bij Pixartprinting. Nadat u uw bestand hebt geupload, kunt u zien hoe verschillende ontwerpen in de praktijk tot hun recht komen. We checken gratis uw bestand om er zeker van te zijn dat het aan alle specificaties voldoet en we de hoogste druk- en afwerkingskwaliteit kunnen garanderen.

Snel en voor een concurrerende prijs

Dankzij de grote hoeveelheden die wij dagelijks drukken voor klanten in heel Europa, kunnen we een kwaliteit, leveringssnelheid en prijs realiseren waar weinig andere drukkers aan kunnen tippen.

Nog meer exclusieve en originele visitekaartjes

Andere voorbeelden van bijzondere visitekaartjes zijn onze plastic visitekaartjes en onze extra dikke visitekaartjes. Daarnaast bieden we natuurlijk ook uitgebreide mogelijkheden in traditionele visitekaartjes.