Vierkante visitekaartjes

Zoek je markante visitekaartjes? Kies het vierkante formaat: ze vormen een compacte en innovatieve oplossing, die aanzienlijk te personaliseren is dankzij een brede keus uit papiersoorten.

Vierkante visitekaartjes: voor een originele presentatie

Vierkante visitekaartjes, opvallend en mooi afgewerkt

Vierkante visitekaartjes springen eruit. Ze zorgen ervoor dat je direct opvalt en dat potentiële klanten je niet meer vergeten. Kies voor vierkant in een ronde wereld en onderscheid jezelf met deze originele kaartjes. Wees verzekerd van een mooi afgewerkt product dankzij de hoogwaardige druktechnologieën en uitstekende service van Pixartprinting. Wij zorgen ervoor dat je vierkante visitekaartjes echt indruk maken dankzij een scherpe tekst en heldere kleuren, en dat ze lang meegaan.

Papiersoorten en laminering

Onze vierkante visitekaartjes zijn enkel- of dubbelzijdig bedrukbaar. Naast de standaard papiersoorten, die duurzaam zijn, kun je ook kiezen uit acht speciale papiersoorten, van prachtig parelmoerpapier tot gerecycled papier met een natuurlijke uitstraling. Voor extra bescherming kunnen we je vierkante visitekaartjes een- of tweezijdig lamineren.

Een overzicht van onze ruime selectie bijzondere papiersoorten:

  • Mohawk Superfine soft white structuurpapier: ivoorwit papier met een onregelmatig oppervlak, voor een visitekaartje met een enigszins ambachtelijk karakter.
  • Parelmoerpapier: dit papier wordt gekenmerkt door een oppervlak met een uniek parelmoereffect, dat het licht weerkaatst en de details van je ontwerp mooi uit laat komen.
  • Extraprint: een papiersoort met een fluweelzacht oppervlak van bijzonder hoge kwaliteit en een hoge helderheid, ideaal voor de weergave van levendige en realistische kleuren.
  • Papier Rembrandt: een unieke papiersoort dankzij het geribbelde oppervlak, met name geschikt voor hoogwaardige producten zoals belangrijke documenten.
  • Gerecycled papier: een duurzame, dus verantwoorde keuze waarbij niets wordt afgedaan aan de kwaliteit. Volledig gemaakt van gerecyclede vezels.
  • Turner: met structuur aan beide zijden, een bijzonder effect dat lijkt op sinaasappelschil.
  • Papier Ice White: natuurlijk papier met reliëf aan beide zijden, gekenmerkt door een hoge helderheid.
  • Underwood: het lijkt een beetje op gerecycled papier, heeft een glad oppervlak met onregelmatige details (spikkels en streepjes). Voor een vintage-effect.

Als standaard houtvrije, duurzame papiersoorten bieden we:

  • Classic demimatt mat gecoat: wit, mat gecoat papier dat een scherpe afdruk garandeert.
  • Classic gloss glanzend gecoat: wit, glanzend gecoat papier, dat voor heldere afbeeldingen en rijke kleuren zorgt.

Bij Pixartprinting ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn toonaangevend op het gebied van online printdiensten en streven voortdurend naar innovatie met geavanceerde druktechnieken en duurzame materialen.