Tijdschriften

Het tijdschrift is het belangrijkste middel voor het uitdragen van informatie: of het nu gaat om voorlichting op cultureel of medisch-wetenschappelijk gebied, een redactionele, technische of financiële tekst, in ons assortiment vindt u de beste mogelijkheden.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Een tijdschrift voor eindeloos veel toepassingen!
Een tijdschrift is veel meer dan een simpele verzameling pagina's: het is een passe-partout die de lezer meevoert in een wereld vol verhalen, informatie, adviezen en handige tips voor het dagelijks leven. Van mode en cultuur tot financiën, wetenschap en meer, tijdschriften zijn ideaal om allerlei onderwerpen te verdiepen en promoten.
Kies uw bindwijze
Geniet gebonden is de perfecte bindwijze voor dunne publicaties en gelijmd gebonden is ideaal voor omvangrijke projecten met veel pagina's. Als u echter hoge oplagen moet drukken omdat u bijvoorbeeld uw tijdschrift per post naar uw klanten verstuurt of huis-aan-huis verspreidt, dan kunt u het beste kiezen voor tijdschriften voor grote oplagen.

Print online tijdschriften, kranten en magazines

Met Pixartprinting kunt u uw tijdschriften online printen op snelle en makkelijke wijze. Op deze pagina kunt u kiezen welk soort bindwijze u het liefst heeft, om vorm te geven aan een gepersonaliseerd tijdschrift op maat gemaakt voor u. We bieden u de beste druktechnologieën en een ruim assortiment aan standaard en speciaal papier, voor de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Uw nieuwe tijdschriften worden gekenmerkt door hoge resolutie afbeeldingen en stralende kleuren. U kunt ze direct op kantoor of thuis ontvangen met onze snelle en stipte leveringen.

Print geniet gebonden tijdschriften

De bindwijze geniet gebonden is het meest gebruikt voor het afdrukken van tijdschriften, in kleine en grote oplagen. De pagina's worden aan het omslag gehecht met simpele metalen nietjes. Een voordelige en makkelijke bindwijze, maar ook zeer effectief. Met deze optie kiest u voor een lage prijs zonder in te leveren op de hoge kwaliteit. Uw nieuwe tijdschriften zijn gemakkelijk door te bladeren en worden gekenmerkt door de afdruk op hoge resolutie.

Print gelijmd gebonden tijdschriften

De bindwijze gelijmd gebonden is geschikt voor tijdschriften met een hoog aantal pagina's. De pagina's worden aan elkaar gehecht met een speciale lijm, waarmee ook de rug aan het omslag wordt gelijmd. Deze bindwijze wordt vaak gebruikt voor boeken en catalogi. Voor een tijdschrift dat lang mee moet gaan, is dit de beste oplossing. Print uw nieuwe gelijmd gebonden tijdschriften in een paar klikken en profiteer van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Print spiraalgebonden tijdschriften

Met de bindwijze spiraalgebonden worden de pagina's aan een zijde geperforeerd waardoor een metalen spiraal wordt gestoken. Visueel gezien is dit de meest opvallende oplossing, maar hij is ook makkelijk, snel en betrouwbaar. Deze bindwijze wordt vaak gebruikt voor het drukken van productcatalogi, jaarverslagen en handleidingen.

Tijdschriften, boeken, catalogi en brochures binnen klikbereik

Op onze website vindt u een ruim assortiment aan oplossingen voor de publicatie van uw projecten. Drukken en binden van tijdschriften, boeken (ook met harde kaft), catalogi en brochures met een paar klikken, snel en makkelijk! Vergeet niet dat u bij vragen of speciale verzoeken altijd terechtkunt bij onze klantenservice. Onze experts zitten klaar om u te helpen tijdens elke fase van het aankoopproces.