Roll-Up Economy

Als kosten- en ruimtebesparing belangrijk voor u zijn, dan is de Roll-Up Economy het juiste product: de banner wordt opgezet met een stang die in de compacte cassette opgeborgen kan worden. Neem hem mee naar beurzen of andere evenementen.

  • 4 verschillende materialen
  • Met draagtas
  • 4 formaten
  • Montage-instructies

Goedkope Roll-up banners voor beurzen en evenementen

Zoekt u naar goedkope roll-up banners voor een beurs, evenement, expositie of tentoonstelling? Een roll-up banner valt gegarandeerd op en is een praktische en budgetvriendelijke oplossing voor elke gelegenheid en evenement.

De goedkope Roll-Up banners Economy zijn licht en compact en zijn bovendien makkelijk op te zetten. Na gebruik kunt u de roll-up banner eenvoudig in de cassette opbergen en handig meenemen in de meegeleverde draagtas.

Goedkope Roll-up banner op maat

Maak uw eigen design voor de Roll-up banner met de talloze mogelijkheden van Pixartprinting.

  1. Productconfiguratie: er zijn twee mogelijkheden. U kunt het complete product bestellen (bedrukt doek en aluminium frame). Als u het frame al heeft kunt u ook alleen het doek bestellen.
  2. Materiaal: u kunt uit twee opties kiezen. Ecoflat 398 g/m² is een meerlaagse, halfharde stof van PVC/PET/PVC, met glad oppervlak en grijze achterkant. Het is ideaal voor het bedrukken van rolbanners, banners en displays. De stof met matte achterkant van 240 g/m², is 100% polyester met grijze matte achterkant van polyamide: wat er zich achter de stof bevindt is dus niet zichtbaar. Dankzij uv-technologie en de drukkwaliteit van Fine Art van 12 picoliter, zijn de details zeer verfijnd, is het zwart heel donker en glanzen de kleuren.
  3. Afmetingen van de afdruk: 60x200 cm, 85x200 cm, 100x200 cm, 150x200 cm.
  4. Afdrukaanwijzingen: alleen de voorkant.
  5. Montage: als u zowel het frame als de afdruk bestelt, kunt u kiezen of de banner al aan het frame gelijmd moet worden zodat hij meteen klaar is voor gebruik.

Goedkope Rolbanners drukken

Goedkope rolbanners zijn een efficiënte oplossing voor de inrichting van beurzen, exposities, tentoonstellingen en evenementen. Maar ook voor winkels of andere binnenruimtes is een rolbanner heel geschikt.

Een rolbanner is makkelijk mee te nemen en op te zetten. Na gebruik rolt u hem weer op tot een compact pakket dat weinig ruimte inneemt.

Bij Pixartprinting vindt u talloze opties voor het drukken van uw professionele roll-up banners. Dankzij onze jarenlange ervaring en de nieuwste technologie, betaalt u bij ons nooit te veel en kunt u rekenen op de beste kwaliteit.

Goedkope roll-up banners combineren met andere producten

Voor de inrichting van een beursstand, evenement, tentoonstelling of andere binnenruimte zijn goedkope roll-up banners onmisbaar. Bij Pixartprinting hebben we ook nog andere producten die van pas kunnen komen. Tip: kijk eens bij de beursbalies, flyers en beursdisplays.