Kunststof etiketten

De kunststof etiketten zijn ideaal voor het personaliseren van uw producten met stevige en duurzame stickers. De drie verkrijgbare materialen zijn voorzien van een glanzende lak, die bescherming tegen krassen en uv-straling garandeert, waardoor de etiketten perfect zijn voor buitentoepassingen.

 • 4 verschillende materialen
 • Ook voor automatische etiketteermachines
 • Ook kleine hoeveelheden

Een etiket voor alle omstandigheden

Als u op zoek bent naar een duurzaam en veelzijdig etiket, bent u op de juiste plek. Pixartprinting biedt u kunststof etiketten die aan al uw wensen voldoen, met veel personaliseringsopties.

Creëer duurzame etiketten

Maak kunststof etiketten die perfect zijn voor uw bedrijf en kies uit de volgende eigenschappen:

 1. Formaat: laat uw creativiteit de vrije loop, personaliseer het formaat en de snijvorm voor een originele vorm. Maar u kunt ook gebruikmaken van drie voorgedefinieerde vormen (rond, vierkant en rechthoekig). U kunt bovendien zelf de afmetingen kiezen voor uw kunststof etiketten: van minimaal 1x1 cm tot maximaal 30x30 cm.
 2. Materiaal: u kunt kiezen uit drie opties voor uw etiketten, UV-bestendig, krasbestendig en met glanzende coating: polypropyleen deluxe wit, polypropyleen deluxe transparant en polypropyleen deluxe zilverkleurig.
 3. Uitdraairichting: u kunt kiezen uit vier opties: 0º, 90º, 180º en -90º.
 4. Afstand tussen de etiketten: er moet minimaal 0,4 cm tussen de etiketten zitten.
 5. Binnendiameter rol: 76 mm.
 6. Verdeling in rollen: u kunt kiezen uit vier opties: een rol van 33 cm hoog, twee rollen van 16,5 cm hoog, drie rollen van 11 cm hoog of zes rollen van 5,5 cm hoog.
 7. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst.
 8. Afwerking: krasbestendige lak Labellife 3.

Producten om te combineren met de kunststof etiketten

Als u snel etiketten nodig heeft, zijn onze voorgeconfigureerde etiketten op rol perfect voor u. Daarnaast is onze complete monsterpakket etiketten op rol voor u beschikbaar.