Kunststof etiketten

De kunststof etiketten zijn ideaal voor het personaliseren van uw producten met stevige en duurzame stickers. De drie verkrijgbare materialen zijn voorzien van een glanzende lak, die bescherming tegen krassen en uv-straling garandeert, waardoor de etiketten perfect zijn voor buitentoepassingen.

 • 5 verschillende materialen
 • Ook voor automatische etiketteermachines
 • Ook kleine hoeveelheden

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Kunststof etiketten: stevig en duurzaam

Als u op zoek bent naar een veelzijdig etiket dat lang meegaat, dan bent u op de juiste plek. Pixartprinting heeft kunststof etiketten die aan al uw wensen voldoen. Dankzij de talloze opties past u de etiketten helemaal aan uw smaak, huisstijl en merkkleuren aan. Print uw kunststof etiketten met eigen design en laat ze lamineren of veredelen. De plastic etiketten zijn bestand tegen krassen en uv-straling en zijn ideaal voor gebruik op flessen en verpakkingen.

Bestel eenvoudig en snel kuststof etiketten op deze pagina en ontvang ze binnen enkele dagen thuis. Upload uw drukbestand of maak zelf een ontwerp met onze online editor.

Kunststof etiketten in uw huisstijl

Maak duurzame kunststof etiketten die perfect bij uw bedrijf en project passen en kies uit de volgende opties. De etiketten worden geleverd op rol.

 1. Vorm en afmetingen: er zijn vier standaardvormen (rond, vierkant, ovaal en rechthoekig). Of kies een eigen aangepaste vorm. De beschikbare afmetingen van de kunststof etiketten: minimaal 1x1 cm tot maximaal 30x30 cm.
 2. Materiaal: kies uit 5 verschillende materialen: Polypropyleen deluxe wit, Polypropyleen deluxe transparant, Polypropyleen deluxe zilverkleurig, Refix transparante statische sticker, Gemetalliseerd polypropyleen.
 3. Uitdraairichting: kies uit vier opties: 0º, 90º, 180º en -90º.
 4. Afstand tussen de etiketten: er moet minimaal 0,4 cm tussen de etiketten zitten.
 5. Binnendiameter rol: 76 mm.
 6. Verdeling in rollen: u kunt kiezen uit vier opties: een rol van 33 cm hoog, twee rollen van 16,5 cm hoog, drie rollen van 11 cm hoog of zes rollen van 5,5 cm hoog.
 7. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst.
 8. Afwerking: krasbestendige lak Labellife 3.

Voordelen van Plastic etiketten

Wat zijn de voordelen van plastic etiketten? Ten eerste zijn ze zeer stevig. Kunststof etiketten zijn bestand tegen krassen en uv-straling. Ook kunnen ze goed tegen vloeistoffen, wat ze zeer geschikt maakt voor flessen en verpakkingen. Kunststof etiketten zijn ook enorm veelzijdig. Ze kunnen worden aangebracht op allerlei soorten oppervlakken, zowel plat als gebogen, en op veel verschillende materialen, van hout tot plastic en van aluminium tot glas. En ook niet belangrijk: plastic etiketten hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zeker bij Pixartprinting, want u profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen.

Kunststof etiketten in polypropyleen

Kunststof etiketten van Pixartprinting kunnen worden afgedrukt op polypropyleen met acryllijm of een Refix transparante statische sticker.

 • Polypropyleen deluxe Wit: glanzend wit, zeer transparant.
 • Polypropyleen deluxe Transparant: transparant glanzend, ook met spiegelprint voor binnentoepassingen.
 • Gemetalliseerd holografisch polypropyleen: gespiegelde afwerking met holografisch effect, dat zorgt voor een bijzonder regenboogeffect.
 • Polypropyleen deluxe Zilver: gemetalliseerd zilver met hoge transparantie.
 • Refix transparante statische stickers: Deze blijven zonder lijm plakken op gladde oppervlakken. U kunt ze verplaatsen en opnieuw opplakken zonder lijmresten achter te laten.

Bestel kunststof etiketten online

Personaliseer uw nieuwe kunststof etiketten en bestel ze in een paar klikken.

 • Maak een keuze uit de personalisatie-opties.
 • Download het template op de productpagina met de instructies om uw drukbestand correct in te stellen. Hulp nodig met het drukbestand of met het maken van een ontwerp? Pixartprinting biedt ook ontwerpdiensten aan.
 • Upload het drukbestand en voltooi uw bestelling. Binnen enkele dagen heeft u uw nieuwe kunststof etiketten in huis.

Ruime collectie stickers en etiketten

Pixartprinting heeft voor elk product het juiste etiket, van het kleinste etiket tot stickers van groot formaat, en geschikt voor allerlei materialen. Bekijk hier alle soorten Etiketten en stickers. Kijk ook eens bij de Etiketten op rol, die zowel geschikt zijn voor gebruik in productieprocessen als in winkels.

Er is ook een ruime collectie stickers, ideaal voor het personaliseren van producten of om weg te geven tijdens beurzen en evenementen.

Nog geen keuze kunnen maken uit de diverse soorten etiketten? Bestel dan ons complete monsterpakket Etiketten en Stickers.

De kunststof etiketten kunt u combineren met onze personaliseerbare verpakkingen. Pixartprinting heeft de perfecte oplossing voor elk product, van sieraden, boeken en kleding tot aan etenswaren en wijnflessen.