Monsterpakket verpakkingen

Er zijn drie monsterpakketten voor verschillende soorten verpakkingen: kartonnen verpakkingen, verzendverpakkingen en flexibele verpakkingen.
Kies of u ze afzonderlijk of alle drie samen wilt bestellen: elk monsterpakket bevat enkele fysieke voorbeelden van de producten met de beschikbare opties en afwerkingen plus uitgebreide informatie die toegankelijk is via de meegeleverde QR-code.

Monsterpakket verpakkingen

Bent u op zoek naar de beste verpakking voor uw artikelen? Met het nieuwe Monsterpakket verpakkingen van Pixartprinting krijgt u de mogelijkheid om onze beste producten te ontdekken, te leren kennen en zelf te ervaren. Wij stellen meer dan 35 modellen van aangepaste dozen en enveloppen tot uw beschikking, klaar om te worden bedrukt met uw eigen ontwerpen. Ze zullen u helpen uw producten te beschermen, te promoten en te verzenden. In het Monsterpakket verpakkingen vindt u kartonnen dozen, verzenddozen van golfkarton en Doypack-enveloppen voor flexibele verpakkingen. Ontdek de oplossing die het beste bij uw behoeften past!

De veelzijdigheid van kartonnen verpakkingen

De kartonnen verpakking is geschikt voor vele soorten producten, zoals sieraden, kledingstukken, medicijnen, voedingsmiddelen en cosmetica. Voor het maken van uw aangepaste dozen kunt u kiezen uit talloze modellen en zes verschillende materialen. Bovendien kunt u het uiterlijk verfraaien met interne bedrukking en veredeling. Daarnaast kunt u met de optie voor interne sneden een gevormd venster aan de doos toevoegen.

Als uw nieuwe dozen bedoeld zijn voor voedingsmiddelen, raden wij u aan ons voedingsverpakkingen te bekijken. Het is een speciale categorie met modellen die geschikt zijn voor direct contact met voedsel.

De stevigheid van verzendverpakkingen

Als u een e-commerce beheert of als uw bedrijf ook een bezorgservice aanbiedt, moet u weten dat u bij Pixartprinting aangepaste verzenddozen kunt laten bedrukken. Ze zijn gemaakt van stevig golfkarton en ontworpen om de inhoud te beschermen tegen mogelijke schokken tijdens het transport. In dit geval heeft u de keuze uit verschillende modellen, van de klassieke "Amerikaanse" dozen tot boekverpakkingen. Ontdek ze!

De betrouwbaarheid van flexibele verpakkingen

De flexibele verpakking past zich aan de inhoud aan, beschermt deze tegen vocht en externe invloeden, en promoot uw product. U kunt kiezen uit twee modellen enveloppen - Doypack-enveloppen of platte enveloppen: beide zijn volledig aanpasbaar met uw eigen ontwerpen en zijn ideaal voor voedingsmiddelen en supplementen, cosmetica, koffie en specerijen. De Doypack-enveloppen zijn gemaakt met een meerlaagse technologie die een uitstekende bescherming biedt tegen zuurstof, koolstofdioxide en geuren.