Klassieke kaarten en uitnodigingen

Kaarten en uitnodigingen, traditionele middelen voor uw dagelijkse berichten, mogen niet ontbreken in uw communicatie-assortiment. Geef bekendheid aan uw producten, evenementen of acties en deel ze uit in winkels, cafés of op beurzen. Van een barmenu tot de opening van een tentoonstelling, van een informatiefolder tot een actiekorting: de kaarten zijn perfect voor al deze gevallen.

  • Dit product is FSC®-gecertificeerd
Ontdek meer

Kaarten

Kaarten drukken klasse uit

Een mooie uitnodiging of wenskaart zegt veel meer dan een digitale boodschap. Daarom zijn kaarten niet weg te denken uit het zakelijk verkeer. Ze vormen ook een mooi alternatief voor bijvoorbeeld flyers en aktiefolders. De zware papierkwaliteit en de briljante bedrukkingsmogelijkheden van een kaart stralen een kwaliteit uit die je met een velletje papier niet kunt evenaren.

Uw kaarten op maat bedrukt

Met een kaart krijgt uw uitnodiging of reclameboodschap iets heel persoonlijks. De vorm en de drukmogelijkheden nodigen uit om er eenuniek grafisch meesterwerkje van te maken en creatief te zijn met uw huisstijlelementen, afbeeldingen en tekst. Bij Pixartprinting hebt u de vrije hand. Op het online bestelformulier kiest u de afmetingen en het formaat (liggend of staand) de papiersoort en het gramgewicht en voert uw drukbestand in. Druk op de bestelknop en uw kaarten worden binnen 48 geleverd. Perfect gedrukt volgens uw specificaties en in elke oplage vanaf 100 stuks.

Gegarandeerd lage prijs

Dankzij onze hypermoderne printtechnologie en de grote aantallen kaarten die we dagelijks drukken, kunnen we u een van de allerlaagste prijzen garanderen die u online of offline kunt vinden. Vraag een offerte aan en vergelijkt u zelf.

Flyers en folders

Naast kaarten voor alle mogelijke toepassingen, drukken we nog veel meer voor kantoor en bedrijf. Kijk in de categorie klein drukwerk voor flyers, folders, posters en bedrukte kantoorartikelen.