Klassieke kaarten en uitnodigingen

Kaarten en uitnodigingen, traditionele middelen voor uw dagelijkse berichten, mogen niet ontbreken in uw communicatie-assortiment. Geef bekendheid aan uw producten, evenementen of acties en deel ze uit in winkels, cafés of op beurzen. Van een barmenu tot de opening van een tentoonstelling, van een informatiefolder tot een actiekorting: de kaarten zijn perfect voor al deze gevallen.

Print je gepersonaliseerde kaarten online

Gepersonaliseerde kaarten voor talloze toepassingen

Gepersonaliseerde kaarten vormen een uitstekend alternatief voor de traditionele flyers om tentoonstellingen, concerten en andere evenementen aan te kondigen. Ze zijn ook het ideale middel om uitnodigingen voor publieke of besloten gelegenheden te verspreiden. Gepersonaliseerde kaarten lenen zich namelijk meer dan andere middelen voor dit doel, omdat je je creativiteit erin kwijt kunt: in het ontwerp, de lay-out en de tekst. Hoe origineler de vormgeving, hoe beter de boodschap overkomt.

Met gepersonaliseerde kaarten en uitnodigingen maak je een stijlvolle indruk. Dankzij de verschillende hoogwaardige papiersoorten en gramsgewichten in combinatie met de lamineringen kun je een elegant product creëren met een professionele uitstraling.

Het minimumaantal te bestellen exemplaren is slechts 100, waardoor ze ook ideaal zijn voor de aankondiging van kleine evenementen.

Kies de papiersoort voor je kaarten en uitnodigingen

Je kunt uit maar liefst elf verschillende papiersoorten kiezen. Elk heeft zijn eigen unieke kenmerken en inkthechting. We hebben drie standaard papiersoorten:

 • Classic demimatt: wit, mat gecoat papier dat details van afbeeldingen beter laat uitkomen en tekst scherp weergeeft.
 • Classic gloss: wit, glanzend gecoat papier dat voor afbeeldingen met rijke en levendige kleuren zorgt die lang mooi blijven.
 • Klassiek Usomano: standaard wit, ongecoat papier dat eenvoudig en veelzijdig is.

En acht premium papiersoorten:

 • Ice White: natuurlijk papier met reliëf aan beide zijden, gekenmerkt door een hoge helderheid.
 • Mohawk Superfine soft white structuurpapier: ivoorwit papier met een onregelmatig oppervlak, voor een kaart met een enigszins ambachtelijk karakter.
 • Parelmoerpapier: dit papier wordt gekenmerkt door een oppervlak met een uniek parelmoereffect, dat het licht weerkaatst en de details van je ontwerp mooi uit laat komen.
 • Extraprint: een papiersoort met een fluweelzacht oppervlak van bijzonder hoge kwaliteit en een hoge helderheid, ideaal voor de weergave van levendige en realistische kleuren.
 • Papier Rembrandt: een unieke papiersoort dankzij het geribbelde oppervlak, met name geschikt voor hoogwaardige producten zoals belangrijke documenten.
 • Gerecycled papier: een duurzame, dus verantwoorde keuze waarbij niets wordt afgedaan aan de kwaliteit. Volledig gemaakt van gerecyclede vezels.
 • Turner: met structuur aan beide zijden, een bijzonder effect dat lijkt op sinaasappelschil.
 • Underwood: het lijkt een beetje op gerecycled papier, heeft een glad oppervlak met onregelmatige details (spikkels en streepjes). Voor een vintage-effect.

Je kunt de afdrukstand (horizontaal of verticaal) aangeven en de afdrukaanwijzingen: alleen de voorzijde bedrukt, de voor- en achterkant bedrukt met hetzelfde ontwerp of de voor- en achterkant bedrukt met verschillende ontwerpen. Bovendien kunnen de kaarten ook gelamineerd worden; zo wordt de afdruk beschermd en blijven ze langer stevig en mooi.