Die-cut contourstickers

De die-cut contourstickers zijn de ideale gadgets om aan klanten te schenken op beurzen, festivals en andere evenementen. Gebruik ze ook om uw producten, papieren zakken of verpakkingen te versieren. U kunt een standaardformaat kiezen of er zelf één maken.

  • 7 materialen
  • Laminering mogelijk

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Die-cut contourstickers bestel je eenvoudig en snel bij Pixartprinting

Wees het middelpunt van de aandacht met onze die-cut contourstickers

Als je elke kans wilt benutten om je merk onder de aandacht te brengen, dan zijn de gepersonaliseerde die-cut contourstickers het product voor jou: je klanten zullen direct je producten herkennen. Dankzij de vele personaliseringsopties kun je contourstickers ontwerpen die perfect bij je onderneming passen.

Je die-cut contourstickers worden snel (binnen slechts 48 uur) en gratis geleverd.

Toepassingsmogelijkheden voor gepersonaliseerde die-cut contourstickers

Je kunt op diverse manieren profiteren van de veelzijdigheid van de die-cut contourstickers, die geschikt zijn voor binnengebruik. Om je correspondentie direct herkenbaar te maken kun je de contourstickers met je logo op enveloppen plakken: de ontvangers zullen nog voor ze de inhoud hebben gezien je merk herkennen. Als je een onderneming hebt, kun je de contourstickers op je producten plakken of op de spaarkaarten die je klanten met hun aankopen vullen. Ook zijn de die-cut contourstickers perfect om je stand op beurzen en evenementen te decoreren.

Personaliseer de die-cut contourstickers en maak ze perfect voor jou

Dankzij alle personaliseringsopties kun je de perfecte contourstickers voor je onderneming maken. Allereerst kies je het gewenste formaat (van minimaal 5x5 cm tot maximaal 30x50 cm of 50x30 cm). Als je nog geen specifiek idee hebt, hebben we een aantal standaardopties voor je (rond, vierkant en rechthoekig). Voor wat betreft het materiaal kun je kiezen uit twee soorten polypropyleen (wit en transparant). Om je gepersonaliseerde die-cut contourstickers nog mooier te maken, kun je kiezen uit een van de veredelingen: spotlak, zilver- of goudkleurige laminering. En om ervoor te zorgen dat ze nog langer meegaan, zijn er nog de opties krasbestendige lak Labellife 3, een matte, glanzende of soft touch laminering.

Producten die bij de die-cut contourstickers passen

De contourstickers lenen zich voor talloze toepassingen. Je kunt ze bijvoorbeeld op de enveloppen plakken die je voor uw mailings gebruikt, of op de doosjes waarin je producten verpakt worden, of op gepersonaliseerde gadgets met je merk die je op beurzen en evenementen uitdeelt.