Die-cut contourstickers

De die-cut contourstickers zijn de ideale gadgets om aan klanten te schenken op beurzen, festivals en andere evenementen. Gebruik ze ook om uw producten, papieren zakken of verpakkingen te versieren. U kunt een standaardformaat kiezen of er zelf één maken.

  • 2 materialen
  • Laminering mogelijk
Ontdek meer

Wees het middelpunt van de aandacht met de die-cut contourstickers

Als u elke kans wilt benutten om uw merk onder de aandacht te brengen, dan zijn de gepersonaliseerde die-cut contourstickers het product voor u: uw klanten zullen direct uw producten herkennen. Dankzij de vele personaliseringsopties kunt u contourstickers ontwerpen die perfect bij uw onderneming passen.

Uw die-cut contourstickers worden snel (binnen slechts 48 uur) en gratis geleverd.

Toepassingsmogelijkheden voor de gepersonaliseerde contourstickers

U kunt op diverse manieren profiteren van de veelzijdigheid van de die-cut contourstickers, die geschikt zijn voor binnengebruik. Om uw correspondentie direct herkenbaar te maken kunt u de contourstickers met uw logo op enveloppen plakken: de ontvangers zullen nog voor ze de inhoud hebben gezien uw merk herkennen. Als u een onderneming heeft kunt u de contourstickers op uw producten plakken of op de spaarkaarten die uw klanten met hun aankopen vullen. Ook zijn de die-cut contourstickers perfect om uw stands tijdens beurzen en evenementen te decoreren.

Personaliseer de contourstickers en maak ze perfect voor u

Dankzij alle personaliseringsopties kunt u de perfecte contourstickers voor uw onderneming maken. Allereerst kiest u het gewenste formaat (van minimaal 5x5 cm tot maximaal 30x50 cm of 50x30 cm). Als u nog geen specifiek idee heeft, hebben we een aantal standaardopties voor u (rond, vierkant en rechthoekig). Voor wat betreft het materiaal kunt u kiezen uit twee soorten polypropyleen (wit en transparant). Om ten slotte uw gepersonaliseerde die-cut contourstickers nog mooier te maken , kunt u kiezen uit de krasbestendige lak Labellife 3 of een matte, glanzende of soft touch laminering.

Producten die bij de die-cut contourstickers passen

De contourstickers lenen zich voor talloze toepassingen. U kunt ze bijvoorbeeld op de enveloppen plakken die u voor uw mailings gebruikt, of op de doosjes waarin uw producten verpakt worden, of op gepersonaliseerde gadgets met uw merk die u op beurzen en evenementen uitdeelt.