Etiketten voor olijfolie

De etiketten voor olijfolieflessen worden gedrukt op speciale materialen die stevig en duurzaam zijn. U kunt kiezen uit verschillende soorten kunststof materialen of vetvrij papier, waardoor uw etiket waterdicht wordt en de opdruk onveranderd blijft bij contact met vette voedingsmiddelen. Geef uw gepersonaliseerde etiketten vorm met onze gratis Designer-tool.

Op maat gemaakte Etiketten voor olijfolie

Etiketten voor olijfolie moeten de consument begeleiden bij het kiezen van het product door de kwaliteiten van de olie, het specifieke productieproces en de bedrijfswaarden te communiceren. Het etiket is als het ware een "kledingstuk" dat veel vertelt over het aanbod voor de consument. Daarom is het essentieel om te kunnen vertrouwen op een effectief etiket dat in lijn is met het bedrijfsimago.

Bij Pixartprinting heeft u de mogelijkheid om kwalitatieve Etiketten voor olijfolie te ontwerpen en af te drukken, gekenmerkt door hoge resolutie afbeeldingen en levendige kleuren. Wij begeleiden u bij het bedenken van het perfecte etiket voor u en bij het kiezen van de meest geschikte afdrukopties. De configuratie op onze website is eenvoudig: met slechts een paar klikken kunt u uw bestelling plaatsen om uw nieuwe Etiketten voor olijfolie snel en stipt bij u thuis of op kantoor te ontvangen.

Welke informatie moet er op een Etiket voor olijfolie staan?

Het etiket moet de consument alle essentiële informatie over het product kunnen bieden. Het is een instrument dat het bedrijf ter beschikking staat om zowel de olie als de klanten die het bedient, te beschermen. Daarom moet een Etiket voor olijfolie ten minste de volgende informatie bevatten:

  • Productnaam
  • Naam van het producerende bedrijf en locatie
  • Geografische herkomst van de olie ("Lotnummer")
  • Hoeveelheid aanwezige olie
  • Houdbaarheidsdatum
  • Bewaarwijze

Het sleutelwoord is "Traceerbaarheid". De consument moet de oorsprong en kenmerken van het product dat hij koopt kunnen herkennen. In het geval van extra vierge olijfolie is de regelgeving zelfs strenger.

Het ontwerp van uw Zelfklevende Etiketten voor olijfolie

Naast de wettelijk verplichte informatie zijn er andere elementen die in een Etiket voor olijfolie kunnen worden opgenomen om het interessanter te maken voor de consument. Hieronder vallen grafische elementen. Een etiket met een aantrekkelijk ontwerp heeft meer kans om de aandacht te trekken en de nieuwsgierigheid van voorbijgangers te prikkelen, zowel in de supermarkt als op een stand.

De grafische elementen die een bedrijf op een op maat gemaakt Zelfklevend Etiket voor olijfolie kan plaatsen, zijn onder andere:

  • Bedrijfslogo
  • Kleuren die passen bij de bedrijfsidentiteit
  • Individuele illustratie of afbeelding
  • Promotieslogan

Ontwerp een origineel etiket voor olijfolie en kies de beste afdrukopties om het te laten opvallen!

Zelfklevende Etiketten voor olijfolie en andere producten

Met Pixartprinting heeft u de mogelijkheid om individuele etiketten te drukken en toe te passen op een breed scala aan producten: Etiketten voor olijfolie, Etiketten voor bierflessen, Etiketten voor wijn- en spiritsflessen, Etiketten voor cosmetische producten... Alles wat u nodig heeft voor uw verpakking is slechts een klik verwijderd!