Neutrale etiketten op rol

Bent u op zoek naar neutrale etiketten op rol? We hebben talloze standaardformaten voor u geselecteerd. U hoeft alleen maar het formaat te kiezen dat het beste bij uw bedrijf past en dan kunt u ze makkelijk op kantoor of thuis printen.

  • Vele standaardformaten
  • Eenvoudig aan te brengen

Witte etiketten op rol

De Witte etiketten zijn lege zelfklevende etiketten, die gemakkelijk kunnen worden geprint met een reguliere of industriële printer. Ze zijn ideaal voor het maken van prijsetiketten, verzendetiketten of promotionele etiketten, die indien nodig geprint en snel op het product kunnen worden aangebracht. De kleur van het etiket hangt af van het gekozen materiaal, terwijl de vorm en afmetingen vooraf zijn bepaald.

Hoe de Witte etiketten te printen

De Witte zelfklevende etiketten kunnen worden geprint met een direct thermische transferprinter (met een inktlint van plastic) of met een traditionele inkjet etikettenprinter. Zelfklevend en klaar voor gebruik, ze kunnen direct na het printen op jouw producten worden aangebracht.

Witte etiketten en gepersonaliseerde etiketten

Als je de afmetingen van het etiket of de kenmerken van de rol wilt aanpassen, raden we je aan een kijkje te nemen bij de Witte zelfklevende etiketten. Dit zijn Witte etiketten, maar dan personaliseerbaar. Vergeet ook niet dat je met Pixartprinting ook de mogelijkheid hebt om gepersonaliseerde etiketten te maken, al geprint en klaar voor gebruik.