Etiketten voor voedselverpakkingen

Olie, saus, jam of sap: onze flesetiketten deinzen nergens voor terug! U kunt kiezen uit 11 verschillende soorten papier of kunststof die bestand zijn tegen vlekken en contact met voedsel. Maak gepersonaliseerde etiketten voor uw productmerk om indruk te maken op beurzen, openluchtfestivals of in geselecteerde winkels.

 • 22 verschillende materialen
 • Ook voor automatische etiketteermachines
 • Ook kleine hoeveelheden

Print etiketten voor voedelverpakkingen

Zet uw flessen en verpakkingen in om de bekendheid van uw merk te vergroten met deze etiketten voor voedselverpakkingen. Olijfolie, saus, jam of sap: deze etiketten zijn uitstekend bestand tegen vlekken en zijn geschikt voor contact met voedsel. Maak gepersonaliseerde unieke etiketten voor uw etenswaren en zorg dat uw verpakkingen eruit springen; in het schap tussen soortgelijke producten, op beurzen en openluchtfestivals.

Bij Pixartprinting kunt u etiketten voor etenswaren printen in uw eigen design, en het ontwerp aanpassen aan uw merkkleuren en huisstijl zodat klanten uw merk meteen herkennen.

Bestel snel uw nieuwe etiketten voor voedselverpakkingen en ontvang ze binnen enkele dagen.

Voordelen van unieke etiketten voor voedselverpakkingen

Pixartprinting heeft de juiste etiketten voor alle soorten etenswaren. Een opvallend en herkenbaar etiket heeft veel voordelen. Ten eerste speelt de uitstraling van het product een belangrijke rol bij de keuze van de klant. Met de juiste etiketten trekt u nieuwe klanten en maakt u indruk op beurzen, festivals en in winkels. Met een mooi etiket valt uw product extra op tussen soortgelijke producten.

Met de verpakking kunt u ook het verhaal achter het product vertellen. Etiketten in herkenbare merkkleuren dragen bij aan de bekendheid van uw merk. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer uw unieke etiketten voor allerlei soorten voedselverpakkingen.

Talloze opties voor het personaliseren van etiketten voor voedselverpakkingen

Dankzij het ruime aanbod van Pixartprinting, kunt u de perfecte etiketten voor al uw voedselverpakkingen maken.

 1. Formaat: er zijn vier standaardformaten: rond, vierkant, rechthoekig en ovaal. Daarnaast kunt u gebruik maken van een aangepast formaat. Kies ook zelf de grootte van uw etiketten: van minimaal 1x1 cm tot maximaal 30x30 cm.
 2. Materiaal: 14 verschillende materialen, waarvan 10 soorten zelfklevend papier en 4 soorten polypropyleen.
 3. Uitdraairichting: u kunt kiezen uit vier opties: 0º, 90º, 180º of -90º.
 4. Afstand tussen de etiketten: de minimale afstand is 0,8 mm.
 5. Binnendiameter rol: 76 mm.
 6. Verdeling in rollen: u kunt het aantal rollen waarop u uw etiketten wilt drukken zelf kiezen uit vier opties: een rol van 33 cm hoog, twee rollen van 16,5 cm hoog, drie rollen van 11 cm hoog of zes rollen van 5,5 cm hoog.
 7. Etiketsnijmethode: kiss-cut gestanst. Alleen de stickers worden gesneden, niet het vel waarop ze zitten. Zo is het makkelijker om de stickers van het vel te halen.
 8. Afwerking: krasbestendige lak Labellife 3.

Materialen voor etiketten voor voedselverpakkingen

Er zijn 14 verschillende materialen beschikbaar voor etiketten voor voedselverpakkingen. 10 soorten zelfklevend papier:

 • Klassiek gecoat: Wit glanzend gecoat zelfklevend papier, standaard en veelzijdig, met een goede kleurenweergave.
 • Ongecoat papier: Zelfklevend wit natuurlijk papier, ongecoat. Eenvoudig en veelzijdig.
 • Natuurlijk wit papier: Zelfklevend wit natuurlijk papier. Kan eenvoudig op elk soort oppervlak worden aangebracht.
 • Betulla vergépapier: Zelfklevend krijtwit vergépapier van zuivere cellulose, schimmel- en vochtwerend.
 • Gesatineerd papier: Zelfklevend gegaufreerd parelwit papier met een satijnachtig oppervlak.
 • Vetvrij papier met vilteffect: Natuurlijk ongecoat zelfklevend papier van hoge kwaliteit: het ruwe oppervlak zorgt voor een stofachtig effect. Dankzij een speciale behandeling is het bestand tegen vetvlekken.
 • Wit gehamerd barrièrepapier: Bijzonder waterbestendig papier dankzij een speciale barrière.
 • Stropapier met plantaardige vezels: Zelfklevend gecoat papier met plantaardige vezels van grassen. Heeft een bruingele kleur en imperfecties in de structuur, waardoor het er milieuvriendelijk uitziet.
 • Goudkleurig papier: Goudkleurig en glanzend zelfklevend papier, gelamineerd en met metallic effect.
 • Zwart in de massa gekleurd papier: Zwart in de massa gekleurd zelfklevend kwaliteitspapier.

En 4 soorten polyproyleen:

 • Polypropyleen deluxe Wit: Glanzend wit polypropyleen met permanente, zeer transparante acryllijm.
 • Polypropyleen Deluxe Transparant: Glanzend transparant polypropyleen met permanente, zeer transparante acryllijm.
 • Gemetalliseerd holografisch polypropyleen: Materiaal met spiegelende afwerking en holografisch effect, verandert de kleuren niet en garandeert een opvallende uitstraling
 • Polypropyleen deluxe Zilver: Metallic zilverkleurig polypropyleen met permanente, zeer transparante acryllijm.

Etiketten voor voedselverpakkingen veredelen en lamineren

Om uw etiketten voor voedselverpakkingen extra te beschermen kunt u kiezen voor een afwerking met kraswerende lak, of laminering (glanzend of mat). Voor een premium look kiest u voor veredeling. Met een afwerking met 3D-lak of goudkleurige of zilverkleurige laminering kunt u bepaalde details in het etiket extra laten stralen.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten materialen voor etiketten? Bestel dan een Monsterpakket Etiketten en Stickers en bekijk alles van dichtbij.

Etiketten voor voedselverpakkingen en verwante producten

Bij Pixartprinting vindt u een bijzonder ruim assortiment aan allerlei soorten verpakkingen. Neem een kijkje bij onze pagina's over verpakkingen en in het bijzonder die over voedselverpakkingen. Als u etiketten moet printen, maar weinig tijd heeft, zijn onze voorgeconfigureerde etiketten op rol ideaal. En wilt uw klanten trekken naar uw winkel, gebruik dan een van onze displays voor buiten.