Doypack

De flexibele verpakking - Doypack is verkrijgbaar in verschillende materialen, die ontwikkeld zijn om een perfecte sluiting te garanderen en vocht buiten te houden. Zo blijft uw product goed geconserveerd en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Ideaal voor voedingsmiddelen en cosmetica.

• Ook met zipper en gat • Eenvoudige opening • Vanaf 100 exemplaren

Doypack verpakkingen bedrukken: flexibele stazakken met eigen ontwerp

Doypack verpakkingen worden steeds populairder. Niet voor niets, want deze veelzijdige stazakken zijn geschikt voor het verpakken van allerlei soorten producten, van etenswaren tot aan cosmetica en van farmaceutische producten tot dierenvoeding.

Een doypack is een visueel aantrekkelijke verpakking die direct opvalt. Maar bovenal onderscheidt de verpakking zich doordat deze gebruiksvriendelijk en efficiënt is. Deze flexibele zakken met een stevige bodem blijven zonder steun of houder rechtop staan. Ze zijn waterdicht, zodat de inhoud goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf; tijdens de productie, de distributie en in de winkel.

Doypack zakken kunnen volledig worden bedrukt, bijvoorbeeld met informatie over het product of met een reclameboodschap. Bij Pixartprinting kunt u snel en eenvoudig uw doypack bedrukken en personaliseren. Kies de gewenste opties en maak de ideale doypack verpakking voor uw product. Download het handige template, creëer uw drukbestand en ontvang uw doypacks razendsnel thuis of op kantoor.

Wat is een doypack?

Doypack verpakkingen zijn gemaakt van meerlaagse materialen, die zorgen voor belangrijke voordelen in vergelijking met traditionele harde verpakkingen:

 • Flexibel: doypack zakken zijn speciaal ontworpen voor zoveel mogelijk efficiëntie bij het vervoer en de opslag van producten. Doypack verpakkingen besparen flink wat ruimte in vergelijking met harde verpakkingen.

 • Stevig en waterdicht: de meerlaagse technologie maakt de doypack stootvast en waterdicht, zodat vloeistoffen, geurstoffen en vocht niet kunnen doordringen.
 • Duurzaam: de doypack verpakkingen gebruiken 75% minder plastic dan traditionele, harde verpakkingen met dezelfde inhoud.

 • Personaliseerbaar: bij Pixartprinting kunt u uw doypack personaliseren met uw eigen ontwerp, voor een unieke verpakking op maat voor uw product.

Doypack Stazakken: inhoud en formaat

Doypacks worden ook wel stazakken genoemd vanwege hun bijzondere vorm. Dankzij de stevige bodem blijven ze vanzelf rechtop staan, heel handig in een schap of magazijn. Er hoeven geen extra steunen, houders of dozen te worden gebruikt. Bij Pixartprinting heeft u de keuze uit allerlei verschillende formaten zodat u altijd het type Doypack vindt dat bij uw product past:

 • 50 ml (8x13 cm)
 • 100 ml (9x16 cm)
 • 250 ml (11x19 cm)
 • 450 ml (13x22 cm)
 • 750 ml (15x25 cm)
 • 750 ml (24x31 cm)
 • 1000 ml (19x26 cm)
 • 1000 ml (26x31 cm)
 • 1300 ml (17x27 cm)

Doypack stazakken zijn ideaal voor talloze producten. Ze worden veel gebruikt voor het verpakken van etenswaren, koffie, voedingssupplementen, kruiden, dierenvoeding, cosmetica, kleine producten.

Doypack Stand-up pouch: verschillende meerlaagse materialen

De doypack, ook wel Stand-up pouch genoemd, kan worden gemaakt van diverse meerlaagse materialen met verschillende kenmerken. Kies het materiaal dat het beste past bij uw product.

 • Witte film met beschermende barrière: Meerlaags materiaal bestaande uit PET, PE EVOH en PE. De PE EVOH-barrière laat geen zuurstof, kooldioxide of geuren door.
 • Transparante film met beschermende barrière: Meerlaags materiaal bestaande uit PET, PE EVOH en PE. De PE EVOH-barrière laat geen zuurstof, kooldioxide of geuren door, terwijl de inhoud van de verpakking goed zichtbaar is.
 • Papier/aluminium met beschermende barrière: Meerlaags materiaal bestaande uit papier, aluminium en PE. De aluminium barrière beschermt uitstekend tegen vocht, stoten, geuren en uv-straling.
 • Aluminium: Meerlaags materiaal samengesteld uit BOPET/ Aluminium/ PET / PE-EVOH-PE bij glanzende afwerking; BOPP MAT of SOFT TOUCH/Aluminium/ PET / PE-EVOH-PE bij matte afwerking. Aluminium garandeert een hoge bescherming van de aroma's en organoleptische eigenschappen van de inhoud en garandeert bovendien een uitstekende afdrukkwaliteit.

Recyclebare Doypack

Vindt u het belangrijk dat uw stazakken gerecycled kunnen worden? Dan is de Recyclebare Doypack iets voor u. Na gebruik kunnen de stazakken eenvoudig worden verwerkt bij het papierafval en dus worden gerecycled. Voor de zakken gebruiken we uitsluitend FSC-gecertificeerd papier, afkomstig uit bossen die op verantwoordelijke en milieuvriendelijke wijze beschermd en beheerd worden.

Doypack mat of glanzend lamineren

Doypacks kunnen worden gelamineerd, in mat of glanzend, voor een extra bescherming van de bedrukking. Ook kunt u kiezen voor een handig ophanggat aan de bovenkant van de doypack om hem te kunnen ophangen. Een zipper ofwel sluitstrip maakt de verpakking hersluitbaar, wat de verpakking extra gebruiksvriendelijk maakt.

Doypack bij Pixartprinting: voedsel veilig verpakken

Het gebruik van chemische producten in verpakkingen is met name bij etenswaren altijd een belangrijk punt. Maakt u zich geen zorgen. Bij Pixartprinting gebruiken we inkt die speciaal is ontworpen voor gebruik in de food sector. Bovendien zorgt het speciale vernis ervoor dat de print behouden blijft en de kleur wordt geïsoleerd. Met onze doypack kiest u voor een veilig product in lijn met uw huisstijl.

Doypack en andere verpakkingsproducten

Gebruik de Doypack van Pixartprinting in combinatie met andere verpakkingsproducten. Behalve onze nieuwe Doypack, hebben we ook onder meer Verzendverpakkingen en Flesverpakkingen. Speciaal voor het verpakken van etenswaren zijn er de Voedselverpakkingen.

Kent u onze Etiketten op rol al? Volledig personaliseerbaar en gedrukt in hoge definitie.

Weet u nog niet precies welke verpakking u nodig heeft? Bestel dan het Monsterpakket Verpakkingen. Voel zelf de kwaliteit van de materialen en bekijk ze van dichtbij.