Kleurengids textiel

Onze kleurengids bevat de belangrijkste kleurencombinaties voor het direct drukken op een groot assortiment materialen. Kies het materiaal dat u nodig heeft uit ons assortiment natuurlijke of synthetische stoffen. De gids wordt gedrukt op een monster van 100 x 70 cm, en is het perfecte referentiemateriaal om het door u gewenste afdrukresultaat te bereiken.

Probeer de kleuren voor u bestelt

Als u zeker wilt zijn van de kleuren van uw afdrukken op textiel, dan is onze gids het juiste hulpmiddel. U kunt kiezen uit de meest voorkomende kleurencombinaties voor dit specifieke materiaal, op een oppervlak van 100x70 cm met verstevigde naden langs de hele rand. Als u wilt, kunt u ook het logo van Pixartprinting op de gids laten drukken, die met 5 verschillende materialen verkrijgbaar is.

  1. Windvaste vlaggenstof 115 g: bedoeld voor open geweven windvaste vlaggen. De afdruk is met 6 kleuren (c, m, y, k, or, gr), met een resolutie van 600 dpi.
  2. Deluxe vlaggenstof voor binnen 130 g: dit is een mooie en compacte stof voor elegante en stevige vlaggen. Wordt met 6 kleuren bedrukt met resolutie 720x720 dpi.
  3. Vlag & wimpel 235 g: ideaal voor enkelzijdige vlaggen en wimpels. Er kunnen spleetopeningen worden toegevoegd. De afdruk heeft 6 kleuren met resolutie 720x720 dpi.
  4. Elastische stof van 215 g/m²: 100% polyester dat enigszins elastisch is en kreukbestendig. Wordt bedrukt in 6 kleuren en met resolutie 720x720 dpi, gefixeerd met systeem INKTeX+BS.
  5. Nonwoven light 95 g: dit is een wegwerpmateriaal met sublimatiedruk in 6 kleuren met resolutie 720x720 dpi.

Gebruikstoepassingen

U kunt dit product aanschaffen om precies te weten hoe een afdrukkleur op het door u gewenste materiaal eruitziet. Zo kunt u met een gerust hart uw producten bestellen.

Andere monsters voor uw afdrukken

We hebben ook kleurengidsen voor diverse andere materialen. Bekijk onze monsterpakketten.