Genaaid gebonden

Elegantie gegarandeerd: genaaid gebonden. Een stijlvolle bindwijze voor elegante kwaliteitsuitgaven, ideaal voor bedrijven, tentoonstellingen, projectrapporten en boeken.

  • Diverse soorten omslagen
  • Laminering mogelijk

Genaaid gebonden drukwerk van hoge kwaliteit

Wilt u een nieuwe brochure of productcatalogus laten drukken? Breng uw productaanbod op een professionele manier onder de aandacht met genaaid gebonden catalogi, boeken, magazines en brochures. De genaaid gebonden bindwijze geeft uw bedrijfsuitgaven een extra vleugje elegantie. Uw promotiematerialen zien er stijlvol uit en blijven lang mooi, ook bij intensief gebruik.

Pixartprinting is de ideale keuze voor al uw luxe zakelijke drukwerk. Uw productaanbod komt perfect tot zijn recht dankzij de heldere kleuren, mooie materialen en bijzondere afwerkingen. Pixartprinting is marktleider in Europa op het gebied van online drukken. Profiteer van onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en bestel snel uw genaaid gebonden bedrijfsbrochures.

Genaaid gebrocheerd: duurzaam mooi

Genaaid gebonden (of genaaid gebrocheerd) is een van de oudste manieren voor het inbinden van boeken en drukwerk. De pagina’s worden met garen aan elkaar genaaid en vervolgens als één blok vastgelijmd aan het omslag.

Deze duurzame bindingswijze garandeert een langdurige hoge kwaliteit, waardoor de publicatie goed bestand is tegen gebruiksslijtage. Ook bij frequent gebruik, bijvoorbeeld in een winkel of showroom, blijft uw drukwerk lang mooi. Genaaid gebrocheerde binding is daarom ideaal voor publicaties die vaak worden doorgebladerd. Ook blijft het boek of de catalogus met deze binding mooi openliggen.

Genaaid gebonden productcatalogus: personaliseren, drukken en binden

Pixartprinting helpt u uw ideeën voor een brochure of catalogus te verwezenlijken. Onze hoogwaardige afdrukkwaliteit en luxe materialen garanderen een perfect resultaat. Daarbij heeft u talloze opties om uw uitgave te personaliseren. Kies uit diverse formaten en papiersoorten voor het omslag en het binnenwerk. Classic demimatt is een matte, helderwitte papiersoort waarop de tekst en afbeeldingen perfect tot hun recht komen. Classic Gloss heeft juist een geraffineerde glans. U kunt uw catalogus ook laten lamineren, met een matte of glanzende afwerking. Op onze website kunt u eenvoudig de gewenste opties invullen en meteen een vrijblijvende prijsopgave berekenen.

Genaaid gebonden catalogus bestellen

Het vormgeven van een productcatalogus kan een uitdaging zijn. Daarom vindt u op de productpagina een handig template met daarop alle instructies om het drukbestand correct in te stellen. Zo zorgt u voor een optimaal resultaat, met tekst en afbeeldingen op de juiste plek.

Het bestellen van uw nieuwe genaaid gebonden catalogus is heel eenvoudig. Upload uw drukbestand, kies de gewenste opties en voltooi de bestelling. Dankzij onze snelle en betrouwbare levering heeft u uw catalogus snel in huis.

Genaaid gebonden en andere bindwijzen voor drukwerk

Pixartprinting biedt ook andere bindwijzen, die elk geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Kies de beste bindmethode voor al uw drukwerk: geniet gebonden, gelijmd gebonden, spiraalgebonden of genaaid gebonden. Bekijk ze allemaal in de categorie Tijdschriften, boeken en catalogi. Welk product u ook kiest, u kunt altijd rekenen op de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.