Domingstickers

Kies die-cut domingstickers om dikke stickers te maken. De transparante hars op het oppervlak geeft uw product een driedimensionaal en stijlvol effect. U kunt kiezen uit talloze standaardformaten of zelf een stansvorm creëren.

Doming stickers drukken: ideaal voor binnen en buiten

Doming stickers – ook wel dome stickers, 3D-stickers of harsstickers genoemd – zijn bijzondere, robuuste stickers voor zowel binnen als buiten. Doming stickers zijn heel veelzijdig in gebruik. Ze worden bijvoorbeeld vaak ingezet als promotiemiddel en als leuke giveaway voor klanten en werknemers. Doming stickers zijn een populair gadget op beurzen en evenementen. Ook zijn doming stickers en doming etiketten vaak te vinden op kantoren, waar ze op meubels, wanden of apparaten worden geplakt.

Print uw doming stickers met eigen design eenvoudig en snel bij Pixartprinting.

Wat zijn Doming stickers?

Doming stickers zijn vinylstickers met een laag epoxyhars, die als een druppel op de sticker ligt. Hierdoor ontstaat een bolvormige sticker met een opvallend 3D-effect. De naam doming komt van dome, Engels voor koepel.

Doming stickers worden gedrukt op een gekleurde vinylsticker. Vervolgens worden ze met transparante epoxyhars gecoat, waardoor de sticker zijn dikte en 3D-effect krijgt. Doming stickers zijn ongeveer 1,2 tot 1,6 mm dik.

3D stickers drukken voor voertuigen, kantoren, evenementen

Dankzij hun stevigheid en de beschermende harslaag zijn doming stickers of 3D stickers ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik.

Doming stickers of 3D-stickers zijn geschikt voor eindeloos veel verschillende toepassingen. U kunt ze op glad materiaal plakken, zelfs op glas en metaal. De harslaag geeft de sticker niet alleen een bijzonder effect, maar beschermt deze ook tegen invloeden van buitenaf. Doming stickers zijn weersbestendig en krasvast en gaan daardoor lang mee, tot wel 24 maanden.

Doming stickers worden vaak gebruikt op voertuigen en op apparaten als laptops en tablets, maar ook op kantoren en op beurzen, tentoonstellingen en evenementen. Dankzij hun opvallende uitstraling zijn ze ook ideaal als exclusief gadget voor klanten, partners en medewerkers. Een effectieve vorm van merchandising die bijdraagt aan de herkenbaarheid van uw merk en uw naamsbekendheid.

Doming stickers en doming etiketten: formaten en vormen

Doming stickers en doming etiketten zijn beschikbaar in diverse standaardformaten. Heeft u een andere vorm of formaat nodig? Kies dan voor de optie Aangepast formaat en vorm en stel zelf de gewenste afmetingen in.

 • Doming stickers rechthoekig 7x2 cm
 • Doming stickers rechthoekig 5x3 cm
 • Doming stickers rechthoekig 3x2 cm
 • Doming stickers vierkant 3x3 cm
 • Doming stickers vierkant 5x5 cm
 • Doming stickers rond met diameter 3 cm
 • Doming stickers rond met diameter 5 cm
 • Doming stickers rond met diameter 8 cm
 • Doming stickers ovaal 3x2 cm
 • Doming stickers ovaal 5x3 cm
 • Doming stickers ovaal 7x5 cm
 • Doming stickers met aangepaste vorm en formaat: kies de afmetingen voor de lengte en de breedte. Het minimum oppervlak van de sticker is 1x1 cm, het maximum is 19,9 x 19,9 cm.

Doming stickers bestellen: simpel en snel

Doming stickers maken en bestellen is heel eenvoudig.

 • Kies uit de verschillende opties om uw stickers te personaliseren.
 • Download het Template en de Instructies op de productpagina. Deze helpen u bij het correct instellen van uw drukbestand. Meer hulp nodig? Onze vormgevers kunnen u helpen met het ontwerp van uw project.
 • Upload uw drukbestand en verstuur uw bestelling.

Doming stickers en andere soorten stickers bij Pixartprinting

Behalve doming stickers biedt Pixartprinting een ruim assortiment aan stickers en etiketten. Bijvoorbeeld talloze soorten etiketten op rol, en stickers in alle soorten en maten. Kijk ook eens bij de stickers in groot formaat, ideaal voor het verfraaien van vloeren, beursstands, ramen of bedrijfsvoertuigen.