Boeken

Uw boek verdient het beste en in ons assortiment vindt u alle mogelijkheden om uw publicatie te personaliseren: papiersoorten, bindwijzen, speciale afwerkingen. Al vanaf slechts één exemplaar.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
U zorgt voor de inhoud, wij voor de vorm!
Handig en ook verkrijgbaar in een gepersonaliseerd formaat: softcover boeken zijn de ideale oplossing voor het drukken van romans, stripboeken, prentenboeken of sprookjesboeken voor kinderen.
Liever elegant of stevig? Liever allebei!
Kies voor uw belangrijkste publicaties hardcover boeken. Of het nu gaat om een fotoboek, een proefschrift of de catalogus van uw tentoonstelling, hardcover boeken bieden uw publicatie stevigheid en autoriteit.

Print boeken online

Heeft u een boek geschreven en zoekt u naar de beste partner om online boeken te printen? Bij Pixartprinting kunt u uw werk met een paar klikken vormgeven, op basis van een simpel PDF-bestand. We bieden u talloze personaliseringsopties, zoals de keuze voor het soort omslag (hardcover of softcover), het formaat en de papiersoort. U kunt ook het gewicht van de pagina's van het binnenwerk kiezen en het omslag laten lamineren, als u dat wilt. Het binnenwerk van uw boek kan in kleur of zwart-wit worden gedrukt. Een ander belangrijk aspect is dat u uw nieuwe boek al kunt laten drukken vanaf 1 enkel exemplaar. Zo kunt u ook proefdrukken laten maken om de kwaliteit van onze diensten te testen, zonder grote investeringen.

Boek drukken en binden: maatwerk

Voor het online drukken van boeken bij Pixartprinting kunt u kiezen welke personaliseringsopties het best bij u passen:

  • Omslag: u kunt uit twee producten kiezen, boeken met softcover en boeken met hardcover. Ze kunnen allebei al vanaf 1 enkel exemplaar gedrukt worden.
  • Bindwijze: onze boeken worden gebonden met gelijmde rug. U kunt ook kiezen voor genaaid gebonden om uw boek net dat extra vleugje verfijning te geven.
  • Formaat: u kunt kiezen om uw boek in pocketformaat te laten drukken of met standaard afmetingen. We bieden u verschillende printformaten.
  • Papiersoort en gewicht: de keuze voor de papiersoort voor het omslag en het binnenwerk is essentieel om uw boek een unieke uitstraling te geven.
  • Laminering: om de print te beschermen kunt u kiezen uit drie soorten laminering: mat, glanzend en soft-touch.
  • Print in kleur of zwart-wit: het binnenwerk kan in kleur gedrukt worden of in zwart-wit.

Boeken en andere publicaties

In ons online assortiment kunt u talloze oplossingen vinden voor het drukken en binden van uw publicaties. Niet alleen online boeken drukken, maar ook catalogi, tijdschriften en brochures, helemaal naar uw smaak gepersonaliseerd. We bieden u een professionele service, betaalbaar en gemakkelijk. Bovendien staat ons team altijd klaar om u te helpen in het geval van vragen en bijzondere verzoeken. U ontvangt uw product direct thuis of op kantoor, met snelle en stipte leveringen.