Raamstickers

Om altijd verschillende decoraties te hebben, kiest u onze raamstickers: personaliseer uw boodschap naargelang het seizoen, de uitverkoop of speciale evenementen en verander de stickers zo vaak u maar wilt. Decoreer de ramen van uw café, bar of kantoor om een unieke omgeving te creëren of om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

  • Ook gespiegeld
  • Laminering mogelijk

Raamstickers: zo besteld bij Pixartprinting

Pvc raamstickers om je etalages te decoreren

Tijdens de uitverkoop of als de feestdagen voor de deur staan, wil je graag je etalages laten spreken. Opvallende, hoogwaardige raamstickers zullen direct voor een goede indruk zorgen en voorbijgangers naar binnen trekken. Een raamsticker is een grote sticker van pvc die zich perfect aan het glazen oppervlak hecht en gegarandeerd lang meegaat. Zoals met al onze producten kun je ook je raamstickers personaliseren dankzij talloze opties: vele materialen, verschillende snedes en lamineringen.

Geef je etalages een make-over en zorg dat je gezien wordt!

Print gepersonaliseerde raamstickers bij Pixartprinting

De kwaliteit van de raamstickers van Pixartprinting wordt gegarandeerd door de bijzonder hoge resolutie van 1200 dpi en de duurzaamheid: buiten gaan ze tot maar liefst 3 à 5 jaar mee. Als je de pvc raamstickers laat lamineren, worden de afdrukken nog beter beschermd en kun je ze nog langer gebruiken.

Afhankelijk van je smaak en je eisen kun je uit drie modellen raamstickers kiezen:

  • Pvc stickers HD: wil je een zeer hoge afdrukresolutie en stevigheid combineren? Dan zijn deze grote stickers wat voor jou. Pvc is een materiaal dat bijzonder geschikt is voor bedrukking en ook uitermate bestand is tegen weersinvloeden, met name tegen zonlicht.
  • Gespiegelde stickers: de ideale oplossing als je op zoek bent naar halftransparante decoraties, die niet verhinderen dat het licht van buitenaf in je winkel komt.
  • Geperforeerde stickers: verkrijgbaar in de uitvoeringen oneway of doubleway, blokkeren het licht niet volledig, maar maken het mogelijk het zicht door het raam aan te passen. Met het oneway-model kun je zien wat er buiten gebeurt, maar voorbijgangers kunnen niet door de sticker heen kijken.

Kies tevens de snede van de raamsticker (rechthoekig, in vorm gesneden, niet bijgesneden) en het type laminering dat bij je wensen past.

Door al deze opties door te lopen en de leverdatum te kiezen, kun je zelf de prijsopgave creëren en direct zien wat de kosten zijn. Maak en upload je ontwerp met behulp van de instructies en de template op de productpagina of gebruik onze ontwerptool Designer. Wij zullen je een prachtig eindproduct leveren dat lang mee zal gaan.

Voor het bedrukken van raamstickers maakt Pixartprinting gebruik van de meest geavanceerde technologieën en een grondige kennis van materialen. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij innovatieve oplossingen tegen voordelige prijzen bieden.