Veredeld gebonden

Kies veredeld gebonden om bepaalde details van uw catalogus te laten schitteren. U kunt kiezen uit vier verschillende formaten en drie soorten veredeling: goud, zilver en 3D. Met de lak kunt u details van afbeeldingen of tekst laten schitteren, waardoor ze direct in het oog springen. Ze zijn ideaal voor elegante bedrijfsprofielen, fraaie catalogi en stijlvolle redactionele projecten.

  • Met laminering
  • Diverse papiersoorten
  • Gelijmd gebonden

Drukwerk veredelen: maak van uw catalogus een echte eyecatcher

Soms heeft drukwerk net dat beetje extra nodig. Een catalogus bijvoorbeeld. Deze moet in de eerste plaats stevig in elkaar zitten, maar net zo belangrijk is dat de omslag direct de aandacht en de interesse van potentiële klanten trekt. Laat de omslag van uw gelijmd gebonden drukwerk veredelen voor een uniek product met een luxe uitstraling. Ideaal voor luxe drukwerk als professionele bedrijfsprofielen en catalogi.

Veredelen is het verfraaien van de omslag van een boek, catalogus, magazine of ander redactioneel project. Pixartprinting biedt verschillende veredelingstechnieken. Kies bijvoorbeeld voor goudkleurige of zilverkleurige laminering of 3D-lak en laat specifieke details er op een bijzondere manier uitspringen.

Met het veredelen van uw catalogus of magazine geeft u het drukwerk een elegante touch die exclusiviteit en kwaliteit uitstraalt. Bovendien krijgt de omslag zo ook een extra beschermlaagje.

Drukwerk veredelen en personaliseren

Bij Pixartprinting kunt u uw luxe drukwerk precies zo vormgeven als u wilt. Voor het maken van een veredelde uitgave die aan al uw wensen voldoet en uw merk optimaal presenteert, biedt Pixartprinting verschillende opties:

  • Formaat: er zijn vier standaardformaten verkrijgbaar (A4, A5, 16,5x24 en 21x21).
  • Afdrukstand: kies hoe u uw catalogus wilt printen: horizontaal of verticaal.
  • Papier: van klassiek tot deluxe papier - er zijn zes verschillende papiersoorten waarmee u allerlei catalogi kunt creëren die uw merk zo goed mogelijk presenteren.
  • Gewicht: elke papiersoort heeft een eigen gewicht, dat bijdraagt aan de presentatie van het product. Kies het papier dat het best bij uw project past.
  • Voor veredelde gelijmd gebonden uitgaven kunt u ook het gewicht van de omslag kiezen: gecoat Classic demimatt of gecoat Classic gloss, beide 300 g en gelamineerd.
  • Laminering: de omslag kan ook met een mat of soft touch-laagje gelamineerd worden. Beide bieden bescherming en duurzaamheid. De soft touch-laminering zorgt ervoor dat het product aangenaam zacht aanvoelt.
  • Veredeling: met veredeling kunt u bepaalde details van de afbeelding accentueren. Kies uit 3D-lak (een transparante, dikke laag met voelbaar reliëfeffect), goud- of zilverkleurige laminering.

Drukwerk veredelen voor luxeproducten en bijzondere evenementen

Drukwerk veredelen is ideaal voor stijlvolle magazines en catalogi voor luxeproducten in allerlei verschillende sectoren, van uiterlijke verzorging tot interieurdesign. Veredelde uitgaven zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld catalogi van tentoonstellingen en voor professionele bedrijfsprofielen. Veredelde uitgaven zijn een uitstekend instrument om uw bedrijf of collectie op succesvolle wijze te presenteren op beurzen en evenementen.

Veredeld gebonden en andere bindwijzen

Benieuwd naar andere bindwijzen voor boeken, catalogi, tijdschriften en magazines? Pixartprinting biedt verschillende bindwijzen, waaronder Gelijmd gebonden en Genaaid gebonden. Wilt u meer weten over de verschillende papiersoorten om te kunnen bepalen welke het beste bij uw project past? Bestel dan het Monsterpakket Papiersoorten, zodat u alle papiersoorten en de verschillende afwerkingen van dichtbij kunt bekijken.