Wat zijn Photo Tiles?

Photo Tiles zijn eenvoudige tegels die u met uw foto's kunt personaliseren. Ze bestaan uit een kunststof frame van drie delen, dat al gemonteerd geleverd wordt, en de afdruk van uw foto op fotopapier. De personaliseerbare tegels zijn verkrijgbaar in 2 formaten, vierkant (20 x 20 cm) of rechthoekig (20 x 25 cm).

De Photo Tiles zijn ontworpen om direct te gebruiken, ze worden gemonteerd geleverd met speciale plakstrips waarmee u ze meteen aan de muur kunt hangen. De plakstrips zijn herbruikbaar, dus u kunt de photo tiles steeds opnieuw ophangen, tot u de beste plek gevonden heeft. Als u wilt, kunt u een kleine steun ontvangen bij uw Photo Tiles zodat u de tegel op uw bureau kunt zetten.

Hoe kunt u uw Photo Tiles personaliseren?

Uw eigen gepersonaliseerde Photo Tiles maken gaat makkelijk en snel! U kunt het zelfs in een paar stappen op uw smartphone doen.

  1. Kies de foto die u wilt afdrukken
  2. Kies het formaat van de tegel
  3. Bekijk uw tegel in 3D en controleer of u het resultaat mooi vindt
  4. Kies de hoeveelheid en de levertijd
  5. Geef het afleveradres op en ga naar de kassa

Wij zorgen voor de rest. We drukken uw Photo Tiles en sturen ze binnen de kortste keren op. Makkelijk hè? Waar wacht u dus nog op? Maak nu uw eigen Photo Tiles en versier uw muren.

Photo Tiles 20x20. Waarom heten ze Photo Tiles?

De Photo Tiles ontlenen hun naam aan het woord 'tile', oftewel 'tegel'. Dit soort ondergrond doet vooral in de vierkante versie van 20x20 denken aan een tegel die op de muur wordt bevestigd als decoratie. Net als tegels zijn Photo Tiles niet graag alleen, maar worden ze graag omringd door hun soortgenoten. Photo Tiles zijn gemaakt om fotocomposities te maken, op een geometrische en geordende manier of een beetje rommelig. Dat beslist u! Maak een herinneringenmuur met uw nieuwe Photo Tiles 20x20!

Photo Tiles en soortgelijke producten

Welke andere producten uit ons assortiment zou u interessant kunnen vinden? Als u op zoek bent naar een cadeau, kijk dan eens naar onze Fotocadeaus. Zoals bijvoorbeeld onze gepersonaliseerde tassen of kussens. Bent u op zoek naar wanddecoratie, maar dan wat groter? Kijk dan eens naar onze Wanddecoraties, waar u gepersonaliseerde fotoschilderijen kunt maken of onze nieuwe Posters met lijsten.