Veredelde kaarten

Om kaarten te creëren die net even anders zijn, biedt Pixartprinting drie verschillende soorten veredeling: goud, zilver en 3D-lak. De veredelde kaarten garanderen een stijlvolle en opvallende communicatie bij productlanceringen, openingen, belangrijke evenementen en tentoonstellingen.

  • 3 veredelingen
  • 3 formaten
  • Laminering mogelijk

Stijlvolle correspondentie

Voor een elegante en stijlvolle bedrijfscorrespondentie hebben we een eenvoudig en mooi product: onze veredelde kaarten. U heeft verschillende keuzemogelijkheden voor de vormgeving, zodat u uw favoriete kaarten kunt creëren.

  1. Formaat: de verkrijgbare maten zijn 10x15 cm, 10x21 cm en 14,8x21 cm.
  2. Afdrukstand: u kunt kiezen tussen horizontaal en verticaal.
  3. Papier: u kunt kiezen uit twee soorten. Classic demimatt mat gecoat, met een hoge helderheid en gesatineerd oppervlak, biedt hoge afdrukkwaliteit van afbeeldingen en scherpe teksten. Classic Gloss glanzend gecoat zorgt voor afbeeldingen met rijke en realistische kleuren en een optimale definitie van de grijstinten: allemaal dankzij de hoge glans en gesatineerde afwerking.
  4. Afdrukopties: u kunt kiezen of u alleen de voorkant of beide kanten met verschillende afbeeldingen wilt bedrukken.
  5. Veredeling: er zijn 3 mogelijkheden. De transparante 3D-lak wordt op de door u gekozen delen van de afbeelding aangebracht, waardoor deze dankzij het reliëfeffect beter uitkomen. De laminering, in zilver of goud, wordt op de door u aangegeven oppervlakken aangebracht. Verder kunt u kiezen of u de veredeling alleen op de voor- of achterkant wilt.

Laat een goede indruk achter op potentiële klanten

Nadat u de gewenste kenmerken heeft gekozen kunt u de veredelde kaarten gebruiken om uw merk te promoten. Als u ze meeneemt naar evenementen, kunt u ze daar aan geïnteresseerden uitdelen en ze zo een aandenken aan uw kennismaking geven.

Nog meer producten voor uw presentatie

Om zoveel mogelijk klanten te trekken bij uw stand, moet u tijdens evenementen proberen op te vallen: op onze website vindt u verschillende hulpmiddelen voor uw presentatie. U kunt uw veredelde kaarten uitstallen op onze beursbalies met topbord, die u aan het type evenement kunt aanpassen, en de aandacht van potentiële klanten trekken met de display van uw voorkeur.